NGI VOOR ICT PROFESSIONALS

Minicongres voor Informatiemanagers en CIO's in Utrecht

Persbericht 25 februari 2005

Minicongres voor Informatiemanagers en CIO's op 17 maart in Utrecht

Doelgroep:
Waalwijk - Op 17 maart aanstaande organiseert de Ngi afdeling Informatie Management het minicongres 'Informatiemanagement: kapstok of container?' in Media Plaza te Utrecht van 18.00 uur tot 21.00 uur. Doelgroep van dit congres zijn Informatiemanagers en CIO's in middelgrote/grote organisaties binnen bedrijfsleven en overheid die worstelen met bedrijfskundige vraagstukken rond de informatievoorziening binnen hun organisatie. Gastspreker voor die avond is dr. Ard Huizing die als universitair hoofddocent verbonden is aan de Universiteit van Amsterdam en onderzoek verricht op het gebied van informatiemanagement. Ard zal een inleiding verzorgen over het onderwerp 'Wat is Informatie Management?'. Dit congres is de eerste in een reeks van minicongressen die de Ngi afdeling Informatie Management dit jaar zal organiseren rond thema's over informatiemanagement.

Het programma ziet er als volgt uit:

- 18.00 uur: ontvangst met broodjes

- 18.30 uur: start minicongres
Inleiding: Michiel Maters, voorzitter NGI-afdeling Informatiemanagement

- Presentatie: Ard Huizing, universitair hoofddocent Universiteit van Amsterdam
Discussie

- 20.50 uur: korte enquête

- 21.00 uur: sluiting / borrel

Opgave:
Geïnteresseerden die de bijeenkomst willen bijwonen kunnen zich opgeven via de website van het
NGI http://www.ngi.nl/onderdeel/evenementen.aspx?id=485&o=3024&p=190. Ook is het mogelijk om contact op te nemen met de secretaris van de afdeling Informatie Management Henk Noothout (h.noothout@ibas.nl) of met de penningmeester Harmjan Willemsen (harmjan.willemsen@rivm.nl). Zowel NGI leden als niet-leden zijn welkom. Niet NGI-leden betalen 25 euro, tenzij zij zich ter plaatse aanmelden als lid. Voor NGI leden en studenten op vertoon van hun collegekaart is de toegang tot het congres gratis. Door zich op te geven is men verzekerd van broodjes en koffie.

Achtergrondinformatie:
Het Nederlands Genootschap voor Informatica (NGI) is een beroepsvereniging voor hoger opgeleide ICT-professionals waar leden hun kennis kunnen verdiepen en hun netwerk onderhouden. Het NGI is georganiseerd in afdelingen, regio's, werkgroepen en bestuur waarvan de afdelingen zich bezighouden met een specifiek thema van het informaticaterrein.


---