Gemeente Geldrop-Mierlo



01 maart 2005

INSPRAAKAVOND WONINGBOUW KETTINGSTRAAT EN OMGEVING Donderdag 17 maart

Er is een verzoek ingekomen van Haagdijk bv/Houta Bouw & Vastgoed voor het realiseren van in totaal 31 woningen aan de Kettingstraat en Jaquardstraat in Geldrop. De bestaande woningen aan de Kettingstraat zullen worden gesloopt. Op donderdag 17 maart zullen deze plannen tijdens een inspraakavond worden toegelicht en heeft u de gelegenheid om vragen te stellen. De avond, die wordt voorgezeten door wethouder W.H.M. Maasakkers, wordt gehouden in wijkgebouw De Twern, Kettingstraat 1 in Geldrop. U bent om 20.00 uur van harte welkom.

Aan het verzoek van Haagdijk bv/Houta Bouw & Vastgoed kan op basis van het geldende bestemmingsplan Braakhuizen Noord geen medewerking worden verleend. Het college van burgemeester en wethouders is voornemens haar planologische medewerking aan dit bouwplan te verlenen door middel van een vrijstelling op grond van artikel 19 lid 1 en lid 4 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening.

Met ingang van 2 maart 2005 liggen het verzoek van Haagdijk bv/Houta Bouw & Vastgoed en overige relevante stukken 4 weken ter inzage bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, Hofstraat 4 in Geldrop (openingstijden van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.30). Wilt u de stukken buiten deze openingstijden inzien, dan kunt u een afspraak maken met de heer Van Bogget van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoon 040-2893760.

Binnen de termijn van terinzagelegging kunnen ingezetenen van de gemeente Geldrop-Mierlo en natuurlijke en rechtspersonen die een belang in deze gemeente hebben, schriftelijke zienswijzen kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Geldrop-Mierlo, Postbus 10101, 5660 GA Geldrop. Als u uw zienswijzen mondeling kenbaar wilt maken, kunt u een afspraak maken met de heer Van Bogget.

AANMELDEN
Wilt u bij de inspraakavond aanwezig zijn? Meldt u uw aanwezigheid dan voor 16 maart

16.00 uur bij de receptie van het gemeentehuis, telefoon 040-2893893.