Gemeente Echt-Susteren


Brugverhoging Roosteren start binnenkort (03-03-2005)

De Provincie Limburg is belast met de voorbereiding en realisatie van twee provinciale wegenprojecten in de omgeving van Born en Roosteren. Omdat dit het smalste deel van Nederland is, wordt ook wel gesproken over de flessenhals of de bottleneck van Limburg. Vandaar de naam Bottleneck Infra. De infrastructuur van Bottleneck Infra wordt, in opdracht van de Provincie Limburg, ontworpen en aangelegd door de combinatie Heijmans - Janssen de Jong - Grontmij.

Brugverhoging Roosteren
Een belangrijk onderdeel van Bottleneck Infra is het verhogen van de kanaalbrug bij Roosteren met ongeveer drie meter. Dit deelproject start in mei 2005. Omdat dit gevolgen heeft voor de gebruikers van die brug willen wij u hierover extra informeren.

Inloopavond in Roosteren
De Provincie Limburg organiseert daarom een inloopavond in Roosteren in het Multifunctioneel Centrum in Roosteren, Eyckholtstraat 7-11, op donderdag 17 maart. Tussen 18.00 en 21.00 uur kunt u binnenlopen op het moment dat het u het beste uitkomt. U bent van harte welkom!

Tijdens de inloopavonden worden de plannen in de vorm van tentoonstellingen gepresenteerd. Ook zijn vertegenwoordigers van onder andere de Provincie Limburg en de aannemerscombinatie Heijmans - Janssen de Jong Grontmij aanwezig om uitleg te geven en uw vragen meteen te beantwoorden.