Stadsdeel Zeeburg

Lichtschouw in Zeeburg

Het veiligheidsplatform organiseert samen met Opbouwwerk Zeeburg een speurtocht naar slecht verlichte plekken in de buurten. Hierbij moet u denken aan te weinig straatverlichting, donkere stukken langs het spoor, slecht verlichte portieken en pleinen die er donker bijliggen.

Wijs zelf de donkere plekken aan
Het is de bedoeling dat zoveel mogelijk bewoners meelopen tijdens de lichtschouw. Want als bewoner weet u als geen ander de donkere plekken aan te wijzen. Er gaan op hetzelfde moment verschillende groepjes bewoners het stadsdeel in om te schouwen. Deze groepjes gaan samen met medewerkers van het stadsdeel, de woningcorporaties en het opbouwwerk door de buurten om de donkere plekken aan te wijzen. Het opbouwwerk zorgt ervoor dat alle genoemde punten bij de juiste instanties terechtkomen. Behalve klachten over donkere plekken en straten, zijn ook leuke, creatieve ideeën of oplossingen welkom.

De lichtschouw wordt gelopen op donderdag 17 maart 2005 van 20.00 uur tot 21.30 uur.

Verzamelplaatsen
Vanaf 19.30 uur kunt u op één van onderstaande locaties verzamelen. Na afloop van de lichtschouw, om 21.30 uur, kan iedereen onder het genot van een kop koffie nog wat gezellig napraten in café De Boulevard, Cruquiusweg 3.

* Buurtservicepunt Indische buurt, Sumatrastraat 63 65
* Wijkcentrum Indische buurt, Obiplein 16
* Wijkcentrum de Balk, C. van Eesterenlaan 216 218

Aanmelden
Als u wilt meelopen met de lichtschouw, dan kunt u zich opgeven bij het opbouwwerk Zeeburg:

* Indische Buurt: Anneke van Koert, tel. 665 78 01
* Oostelijk Havengebied: Maarten Dahmen, tel. 435 22 98