Lekstroom 10.00 uur

Utrecht 17-03-2005 - Nieuwsberichten district Lekstroom

Tegen de lamp

IJSSELSTEIN- Op woensdagavond werd een man aangehouden voor diefstal van elektriciteit. Op de Edelstenenbaan troffen agenten begin dit jaar een hennepkwekerij aan. Inverband hiermee was de elektriciteit in de woning afgesloten door de energiemaatschappij. Agenten zagen woensdagavond echter wel licht branden en gingen poolshoogte nemen. Onderzoek wees uit dat de man om de meter heen toch stroom aan het aftappen was. De man werd aangehouden en overgebracht naar het bureau. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Spuiters aangehouden

NIEUWEGEIN- Op woensdagmiddag werd een graffitispuiter aangehouden. Omstreeks 16.00 uur werd door een getuige (gegevens onbekend) een 16-jarige jongen uit IJsselstein aangehouden omdat hij graffiti aan het spuiten was in een tunnel aan de Vronesteijntunnel. De jongen werd overgedragen aan agenten en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Lastige man aangehouden

NIEUWEGEIN- Op woensdagavond werd een vervelende man aangehouden. Omstreeks 21.00 uur kreeg de politie meerdere meldingen binnen van een man die zich zeer vervelend gedroeg op de Markt. Agenten gingen ter plaatse en zagen dat de 32-jarige man uit Nieuwegein sterk onder invloed was van alcohol. Hij was niet voor rede vatbaar en werd, na enig verzet te hebben gepleegd, aangehouden en ter ontnuchtering ingesloten voor verhoor.