Rijn&Venen 09.45 uur

Utrecht 17-03-2005 - Nieuwsberichten district Rijn&Venen

Rijden op gestolen bromfiets

MAARSSEN- Op woensdagmiddag werd een jongen aangehouden omdat hij op een gestolen bromfiets reed. Omstreeks 15.00 uur werd de 15-jarige jongen uit Maarssen gecontroleerd op de Gerbrandystraat. Onderzoek wees uit dat deze bromfiets van diefstal afkomstig was en de jongen werd aangehouden en overgebracht naar het bureau.

Hitlergroet

BREUKELEN- Op woensdagmiddag werd een jongen aangehouden omdat hij de hitlergroet bracht. Omstreeks 13.00 uur zag een agent in zijn vrije tijd een 12-jarige jongen uit Breukelen rijden over de Mecklenburgstraat. Hij zag dat de jongen op een gegeven moment zijn hand onder zijn neus plaatse en vervolgens de hiltergroet gaf. De agent hield de jongen aan en hij werd vervoerd naar het politiebureau. Hier is proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

Rijden onder invloed

HARMELEN- Op donderdagochtend werd een man aangehouden omdat hij teveel alcohol gedronken had. Omstreeks 02.50 uur werd de 28-jarige man uit Harmelen gecontroleerd op de Breudijk. Onderzoek wees uit dat hij had gedronken en op het bureau blies hij 510 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.