Heuvelrug, 10.15 uur

Utrecht 17-03-2005 - Nieuwsberichten district Heuvelrug

Snelheidscontrole

RENWOUDE Op woensdagmiddag heeft de politie een radar snelheidscontrole uitgevoerd op Emminkhuizerlaan. Er werden 14 automobilisten bekeurd voor het overschrijden van de maximum snelheid. De bestuurder met de meeste haast reed 85 km/u, terwijl de toegestane snelheid 60 km/u bedroeg.

Ongeval met lestel

VEENENDAAL Op woensdagmiddag heeft er een ongeval plaatsgevonden tussen twee fietsers, waarbij zij beiden gewond raakte.

Door nog onbekende reden kwam een 42-jarige fietsster uit Veenendaal ten val. Een 65-jarige fietsster, eveneens uit Veenendaal kon haar niet mee ontwijken en kwam ook ten val. De 65- jarige vrouw is met pijn aan haar hoofd en onderrug overgebracht naar ziekenhuis de Geldere Vallei in Ede. De 42-jarige vrouw is met onbekend lestel overgebracht naar het UMC in Utrecht.

Vechtpartij voor politiebureau

VEENENDAAL Op woensdagavond heeft er een vechtpartij plaatsgevonden op de Boompjesgoed ter hoogte van het politiebureau.

Omstreeks 19.20 uur waren twee groepen van ongeveer 20 personen met elkaar in conflict gekomen. Over en weer werd er aan elkaar getrokken. Verschillende getuigen wezen een 12-jarige meisje en een 20-jarige vrouw uit Veenendaal als aanstichters. Hierop werden zij aangehouden. Na onderzoek bleek dat de confrontatie een gevolg was van een eerder conflict op de dag. De twee verdachten zijn weer in vrijheid gesteld.