AutoRai

Hyundai zet atleten CPC op koers

(17-3-2005)
Hyundai zet de atleten die komende zaterdag deelnemen aan de Fortis City-Pier-City loop, in en rond Den Haag, op de juiste koers. Dealerbedrijf Hyundai-de Binckhorst bv in Den Haag levert negen personenautoâs en één bedrijfswagen aan de organisatie van deze gerenommeerde atletiekwedstrijd.
De City-Pier-City loop, ofwel de CPC-loop, wordt voor de 31^ste maal gehouden en is het grootste atletiekevenement in Den Haag. Naast tal van topatleten nemen vele duizenden amateurs deel aan de halve marathon, of aan één van de wedstrijden in het bijprogramma. Ook tal van bekende Nederlanders hebben zich voor het evenement ingeschreven onder wie Hans en Conny Breukhoven, René Froger, Marc Klein Essink en Caroline Tensen. In totaal nemen meer dan 18.000 deelnemers aan de CPC-loop deel. Een nieuw record.

Dealerbedrijf Hyundai-de Binckhorst bv in Den Haag levert twee Trajets, de MPV van Hyundai, twee stoere SUVâs Tucson en twee Hyundaiâs Sonata, de nieuwe sedan die in februari werd geïntroduceerd. Helemaal aan kop van de wedstrijd rijdt de Hyundai Santa Fe die wordt gebruikt door de wedstrijdleiding. De sportieve Hyundai Coupé besluit de karavaan. De H200 bedrijfswagen van Hyundai wordt door het organisatiecomité, dat onder leiding staat van voormalig KNAU-bondscoach, CPC-race director Wim Verhoorn, als materiaalwagen gebruikt. Op het Plein in de Hofstad, dat wordt ingericht als evenemententerrein, pronkt een Hyundai Tucson van dealerbedrijf Hyundai-de Binckhorst bv.

De Trajet, de MPV van Hyundai, is leverbaar vanaf ⬠27.495,-. De SUVâs van Hyundai, de Tucson en diens grotere broer de Santa Fe zijn verkrijgbaar vanaf respectievelijk ⬠22.295,- en ⬠26.995,-. De Sonata is te koop vanaf ⬠23.995,-. De sportieve Coupé staat voor een prijs vanaf ⬠25.795,- in de showroom. De H200 bedrijfswagen van Hyundai is al verkrijgbaar voor ⬠12.150,- exclusief BTW. Het gamma van Hyundai bestaat verder uit de modellen Atos, Getz, Accent, Matrix, Elantra, XG en Terracan.

Het Koreaanse automerk is erg sportbewust. Hyundai is de officiële partner van de FIFA, de organisator van het wereldkampioenschap voetbal. Zodoende is het automerk ook nauw betrokken bij het WK Jeugdvoetbal, dat dit jaar in Nederland wordt afgewerkt. Ook eredivisieclub NAC uit Breda wordt door Hyundai gesponsord.

Het programma rond de CPC-loop in Den Haag begint om 11.00 uur. De grotewedstrijdom14.30uur.DestartisaandeLange Vijverberg in Den Haag. De finish op het Lange Voorhout.