Gemeente Oirschot

Wet milieubeheer

Meldingen Wet milieubeheer

Meldingen van:


* Stichting Sint Joris, Sint Jorisstraat 1 in Oirschot, volgens het Besluit woon- en verblijfsgebouwen milieubeheer, voor het uitbreiden van een verzorgingshuis aan het adres Ganzeakkers 5 in Middelbeers.

* H. Driessen, Hoogdijk 2a in Middelbeers, voor het van toepassing worden van het Besluit detailhandel en ambachtsbedrijven milieubeheer, op een supermarkt aan het adres Hoogdijk 2a in Middelbeers.

* Maatschap Jonkers, Broekstraat 22a in Oirschot, volgens het Besluit glastuinbouw milieubeheer, voor het gedeeltelijk vernieuwen en uitbreiden van een bestaande kas aan het adres Molenbroekseweg 2 in Middelbeers.

* Vereniging Studio 2-3, Beerseveld 21 in Oirschot, voor het oprichten en in werking hebben volgens het Besluit detailhandel en ambachtsbedrijven milieubeheer, van een ruimte met 7 kunstateliers en 2 leslokalen aan het adres Koestraat 4 in Oirschot.
* Fa. Mensinck, Kuikseindseweg 34a in Middelbeers, voor het van toepassing worden van het Besluit opslag- en transportbedrijven milieubeheer, op een steen- en grindhandel aan het adres Kuikseindseweg 34a in Middelbeers.

* Vingerhoeds, Oude Grintweg 92 in Oirschot, volgens het Besluit melkrundveehouderijen milieubeheer, voor het uitbreiden van de inrichting met een sleufsilo en twee kuilvoeropslagen aan het adres Oude Grintweg 92 in Oirschot.

* Handelsonderneming van Zutphen bv, Industrieweg 27 in Oirschot, voor het oprichten en in werking hebben volgens het Besluit opslag- en transportbedrijven milieubeheer, van een handelsbedrijf aan het adres De Stad 10, 10a en 10b in Oirschot.
* Schellekens, Spreeuwelsedijk 5 in Westelbeers, volgens het Besluit melkrundveehouderijen milieubeheer, voor de doorgevoerde wijzigingen binnen het bedrijf aan het adres Spreeuwelsedijk 5 in Westelbeers.

* H. Vermeiren, Broekeindsedijk 6a in Westelbeers, voor het oprichten en in werking hebben volgens het Besluit inrichtingen voor motorvoertuigen milieubeheer, van een garagebedrijf voor de in- en verkoop en reparatie van auto´s aan het adres Broekeindsedijk 6a in Westelbeers.

* BMD Advies Rijndelta, Postbus 201 in Barendrecht, voor het oprichten van een telefooncentrale, volgens het Besluit voorzieningen en installaties milieubeheer, aan het adres ´t Ven 3 in Middelbeers.

* van Heerebeek, Broekstraat 18a in Oirschot, volgens het Besluit melkrundveehouderijen milieubeheer, voor het oprichten van een werktuigenloods met een afmeting van 10,15 x 20 meter aan het adres Broekstraat 18a in Oirschot.

* J. van Rulo vof, Hedel 6a in Oirschot, volgens het Besluit akkerbouwbedrijven milieubeheer, voor het realiseren van een nieuwe schuur met een afmeting van 24 x 28 meter aan het adres Hedel 6a in Oirschot.

* Van Heesewijk Bouw BV, Postbus 1020 in Eindhoven, voor het van toepassing worden van het Besluit bouw- en houtbedrijven milieubeheer, op een reeds bestaand bouwbedrijf aan het adres Industrieweg 12 in Middelbeers.

Inzage-termijn: donderdag, 17 maart 2005 tot donderdag 31 maart 2005

Bezwaar en beroep: niet van toepassing