Gemeente Den Helder

17-03-2005 Kandidaten gezocht voor gemeentelijke Sporttrofee

Vrijdag 24 juni 2005 worden de Hans Enklaar-prijs en Sporttrofee voor het seizoen 2004 - 2005 uitgereikt. Helders topsporters zetten we die avond weer in het zonnetje in de Parade der Kampioenen. De jury voor de gemeentelijke sportonderscheidingen selecteert de kandidaten voor de Hans Enklaar-prijs. Voor de jaarlijkse Sporttrofee vragen wij ú kandidaten aan te melden.

Wie zoeken wij?
De Sporttrofee is bestemd voor een persoon of organisatie die zich op sportorganisatorisch gebied al jaren bijzonder verdienstelijk maakt en daarmee direct of indirect een bijdrage levert aan de sportbeoefening en/of sportbeleving in onze gemeente. De Sporttrofee bestaat uit een oorkonde en een herinneringsschild. U mag ook eerder voorgedragen kandidaten aanmelden, mits zij de trofee nog niet gewonnen hebben.

De uitreiking
De jury selecteert uit de voorgedragen kandidaten drie genomineerden. Op de avond van de uitreiking wordt bekend gemaakt wie de Sporttrofee 2004 - 2005 heeft gewonnen. De drie genomineerde kandidaten zetten wij echter allemaal in het zonnetje.

Kandidaat aanmelden
Kandidaten kunt u vóór 1 april aanstaande aanmelden bij de Adviesraad voor de Sport, t.a.v. mevrouw M. Hagedoorn, Postbus 36, 1780 AA Den Helder. Op de enveloppe graag vertrouwelijk vermelden. U kunt de kandidaat ook per e-mail aanmelden via mbw@denhelder.nl. In de voordracht moet u de volgende gegevens opnemen:
- naam, adres en telefoonnummer van de voorgedragen persoon of organisatie.

- een motivatie voor de voordracht.

- naam, adres, telefoonnummer en eventueel e-mail adres van de afzender (om eventueel nadere inlichtingen te vragen). Wij verzoeken u de voordrachten zeer vertrouwelijk te behandelen.

Informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de secretaris van de jury, mevrouw M. Hagedoorn. U kunt haar van maandag t/m donderdag tussen 09.00 en 13.30 uur bereiken via telefoonnummer (0223) 678417 of per e-mail mbw@denhelder.nl.