Gemeente Den Helder

17-03-2005
Vergaderingen

Donderdag 17 maart: raadscommissie Financiële en Economische Zaken. Op de agenda staan onder meer de volgende punten:

- de verordening op de Rekenkamercommissie Den Helder 2005;
- de verordening op de Rekeningencommissie;
- het beschikbaar stellen van geld voor de restauratie van de voormalige Zeevaartschool aan het Ankerpark;

- de nota afschrijvings- en rentebeleid;

- de jaarrekeningen 2001 tot en met 2004 en de opheffing van de stichting Projectuitvoering Den Helder;

- stand van zaken Offshore Wind en Cape Holland;
- de jaarrekening 2003 van de Luchthaven Den Helder BV;
- de jaarrekeningen 2000 tot en met 2003 van Baggerbeheer Den Helder B.V.;

- bevoorschotting en kredietlimiet Oude Rijkswerf Willemsoord;
- evaluatie gemeentelijke beleidsnota Best besteed 2002;
- herbestemming 1,3 miljoen Nollengebied;

- een brief over Mondiaal beleid;

- bewinkeling Nieuw Den Helder centrum/ herziening Distributie Planologisch Onderzoek/ instellen Detailhandels- en MKB-commissie.

U kunt bij de vergaderingen van de raadscommissies inspreken. Het maakt niet uit of dat onderwerp op de agenda staat. Uiteraard moet het wel over een thema gaan dat thuishoort in de desbetreffende vergadering.Tijdens iedere commissievergadering is voor spreekrecht in totaal maximaal een half uur beschikbaar. Uiterlijk 24 uur voor aanvang van de vergadering meldt u bij de griffie dat u wilt inspreken, telefoon (0223) 678105. Elke spreker krijgt vijf minuten het woord. Mochten er meer dan zes sprekers zijn, dan verdeelt de voorzitter van de commissie het halfuur evenredig onder het aantal sprekers.
U kunt niet inspreken over een besluit van het gemeentebestuur waartegen bezwaar of beroep bij de rechter openstaat of heeft opengestaan. Ook kunt u het woord niet voeren over benoemingen, keuzen, voordrachten of aanbevelingen van personen, als het op grond van artikel 9:1 van de Algemene Wet Bestuursrecht mogelijk is een klacht in te dienen. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met de griffie, telefoon (0223) 678105.

Dinsdag 22 maart: Adviesraad voor de Sport. De vergadering is in kamer 008/010 in het stadhuis aan de Drs. F. Bijlweg 20. Op de agenda staat onder andere:

- Breedtesportplan 2006 2010;

- Sportgala.

De vergaderingen beginnen om 20 .00uurenwordengehoudeninde raadzaal van het stadhuis aan de Drs. F. Bijlweg 20, tenzij anders vermeld. De volledige agendas kunt u nalezen op onze website (www.denhelder.nl) onder de rubriek Bestuur & Politiek/vergaderingen. U kunt de agenda's ook krijgen bij de Klantenservice in het stadhuis, geopend op maandag, dinsdag en vrijdag van 8.00 uur tot 14.00 uur, op woensdag van 8.00 uur tot 15.30 uur en op donderdag van 8.00 uur tot 19.30 uur.

Donderdag 24 maart: Belangenvereniging Julianadorp. De vergadering wordt gehouden in de Drooghe Bol en begint om 20 .00uur.Gastspreker de heer W. Stam zal tijdens de vergadering ingaan op de stand van zaken en ontwikkelingen rond de structuurvisie Julianadorp. De vergadering staat open voor alle belangstellenden.