UnitedGlobalCom

BENOEMING
Jeroen Bergman Managing Director Benelux van chellomedia

Amsterdam, 17 maart, 2005 ­ Jeroen Bergman, thans Managing Director Programming van UPC Broadband, is tevens benoemd tot Managing Director Benelux van chellomedia, de content en services divisie van UnitedGlobalCom, Inc. (UGC).

In zijn nieuwe rol wordt Jeroen Bergman verantwoordelijk voor de premium film- en sport-programmering van chellomedia in de Benelux. Hij zal tevens leiding geven aan de verdere ontwikkeling van thematische content voor de Benelux, op basis van succesvolle, eerder door chellomedia geacquireerde televisie content.

Bij de UPC Broadband divisie zal Jeroen Bergman verantwoordelijk blijven voor de overall programming-strategie en de implementatie daarvan in de verschillende Europese landen (13) waar UPC Broadband actief is.

Door de nieuwe organisatie-structuur is UGC in staat op een efficientere wijze kwalitatief hoogwaardige content te verwerven in een steeds competatievere televisiemarkt.

Jeroen Bergman heeft verschillende functies bekleed in de UPC Broadband organisatie sinds hij in 1999 in dienst trad, o.a. in marketing, customer care en programming en zowel op corporate niveau als bij UPC Nederland.

chellomedia

chellomedia is een toeleverancier van innovative content en diensten aan Europese communicatie en entertainment ondernemingen. chellomedia is een divisie UnitedGlobalCom, Inc. (UGC), een leidende breedband-communicatie en entertainment-groep op het gebied van televisie , breedband internet en telefonie diensten.