Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

NUMMER 'CHAGERIJN' NUMMER 1 IN DE MEGA DOWNLOAD TOP 50

Hilversum, 17 maart - Het nummer 'Chagerijn' van Gordon staat op de eerste plaats in de Mega Download Top 50. Wat in zijn ochtendprogramma op Noordzee 100.7 FM als een grap begon, is nu echt serieus.

Gordon reageert verheugd op het nieuws: "Mijn collega Dave kwam terug van Curaçao met een zeer geestig aanstekelijk liedje, chacaron. Na twee keer draaien stonden de lijnen roodgloeiend. Ik dacht voor de grap een Nederlandse versie te maken, maar het loopt helemaal uit de hand. De single is net verkrijgbaar in de winkel en is al wat langer te downloaden. Nu blijkt iedereen ineens dat nummer te willen hebben", aldus een enthousiaste Gordon.

Vanaf het moment dat Noordzee de plaat heeft toegevoegd aan de playlist ontving het station honderden reacties per dag.

De Top 5 van de Mega Download Top 50 ziet er als volgt uit:


1. Goedemorgen Gordon Chagerijn!

2. Anouk Girl

3. Anouk Lost

4. Jennifer Lopez Get Right

5. Chipz One,Two,Three

Noordzee 100.7 FM is het music & entertainment station van Nederland. Gordon, Menno Barreveld, Sjaak Bral, Colin Banks, Martijn Krabbé, Winston Gerschtanowitz, Albert Verlinde, Noordzee Showtime en de muziek die je kent hoor je alleen op Noordzee 100.7 FM.

Noordzee 100.7 FM is in bijna heel Nederland te ontvangen via 100.7 FM, maar in Noord-Nederland via 100.4 FM. Daarnaast is Noordzee 100.7 FM overal in Nederland te ontvangen via de kabel en via Digitenne.

Kijk voor meer informatie op www.noordzeefm.nl. Noordzee 100.7 FM is onderdeel van Talpa Radio International. //// EINDE PERSBERICHT ////

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht