Ingezonden persbericht


Persbericht

webMethods verdient 2005 SWIFTReady Gold Label voor financiële enterprise applicatie-integratie

Gecertificeerde SWIFT-oplossing voor Straight Through Processing helpt financiële dienstverleners risico's en transactiekosten te verlagen en tegelijkertijd rendement en operationele efficiëntie te verhogen

Amsterdam - 17 maart 2005 - webMethods, Inc (Nasdaq: WEBM), een toonaangevend aanbieder van software voor bedrijfsintegratie, maakt bekend dat de webMethods SWIFT-oplossing voor Straight Through Processing voor het derde achtereenvolgende jaar het SWIFTReady Gold Label voor financiële enterprise applicatie-integratie heeft ontvangen. Via deze certificering garandeert SWIFT (Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication) dat de gecertificeerde software voorziet in veilige en betrouwbare communicatie tussen financiële instellingen en klanten.

Het SWIFTReady Gold Label is een keurmerk dat aangeeft dat de SWIFT-oplossing voor Straight Through Processing (STP) van webMethods een veilige, snelle, betrouwbare en kostenefficiënte (end-to-end) informatiestroom kan verzorgen vanuit de systemen van klanten naar de interne systemen van financiële instellingen en vervolgens naar de systemen van de verschillende financiële markten en visa versa.

SWIFT geeft financiële dienstverleners, die gebruikmaken van webMethods, één enkelvoudige toegangspoort tot de gehele financiële markt. Hierdoor kunnen zij eenvoudig nieuwe klanten en partners bereiken en nieuwe producten en diensten sneller op de markt brengen. Door de gestandaardiseerde integratieaanpak profiteren ze tevens van lagere operationele kosten. Wereldwijd gebruiken ruim 125 klanten de financiële oplossingen van webMethods, waaronder ABN AMRO, Bank of America en Credit Lyonnais Securities Asia.

Over webMethods

webMethods, Inc (Nasdaq: WEBM) levert bedrijfsintegratieoplossingen, die alle beschikbare IT-systemen kunnen integreren, assembleren en optimaliseren, teneinde de productiviteit van bedrijfsprocessen te verbeteren. De innovatieve oplossingen van webMethods stellen wereldwijd meer dan 1250 topondernemingen in staat om applicaties en bedrijfsprocessen te integreren en de efficiency van die processen in real-time te analyseren en te optimaliseren. Het hoofdkantoor van webMethods staat in Fairfax, Virginia in de Verenigde Staten. De onderneming heeft diverse andere vestigingen in de Verenigde Staten, Azië en Europa, waaronder Amsterdam.