Wanadoo

Amsterdam, 17 maart 2005

Twee keer sneller internetten met Wanadoo ADSL Direct

Verdubbeling download- en upload-snelheid

Wanadoo verdubbelt de download- en upload-snelheid van haar ADSL Direct-abonnement. De downloadsnelheid is vanaf nu 1024 Kbit per seconde (voorheen 512 Kbit), terwijl de uploadsnelheid is verhoogd tot 512 Kbit per seconde (voorheen 256 Kbit). Huidige Wanadoo-abonnees worden tussen eind april en eind juni 2005 gemigreerd naar de snellere verbinding. Nieuwe abonnees beschikken vanaf het moment dat hun verbinding online is over de hoge download- en upload- snelheden. Ondanks de verhoogde snelheden, blijven de kosten van dit breedbandabonnement gelijk. Uiteraard profiteren abonnees ook nog steeds van één factuur voor de ADSL-aansluiting én de internettoegang, en kunnen ze bij één helpdesk terecht voor vragen over zowel hun internetverbinding als hun rekening. Daarnaast is het mogelijk om met het ADSL Direct- abonnement Wanadoo Telefonie af te nemen.

Geïnteresseerden in ADSL Direct kunnen via de postcodecheck op de Wanadoo-portal www.wanadoo.nl bekijken of dit abonnement ook in hun wijk beschikbaar is. Consumenten die deze dienst vóór 1 april 2005 bestellen, betalen gedurende het eerste jaar 22,50 euro per maand. Dit is inclusief de Wanadoo Livebox, een alles-in-één-apparaat voor draadloos breedbandinternet, telefonie, televisie en entertainment. Bovendien betalen nieuwe abonnees geen aansluitkosten ter waarde van 74,95 euro.

Aanbod Wanadoo ADSL Direct

- Download/upload-snelheid van 1024/512 Kbit per seconde
- Geen datalimiet

- Geen Fair Use Policy

- Vier e-mailadressen


- 20MB mailbox per e-mailadres


- Persoonlijke homepage van 20MB

- Mogelijkheid voor uitbreiding met Wanadoo Antispam, Wanadoo Antivirus, eigen domeinnaam en webhosting

Over Wanadoo Nederland
In Nederland is Wanadoo de tweede internet-provider (bron: Interview-NSS) en de grootste breedband-provider. Wanadoo is de meest betrouwbare internet-provider in Nederland, volgens Reader's Digest European Trusted Brands-onderzoek (maart 2005). Wanadoo, een merk van France Telecom, is Europa's grootste breedband-provider. Wanadoo had op 31 december 2004 meer dan 9,4 miljoen actieve abonnees, van wie 46 procent breedbandabonnees. Wanadoo is de marktleider in Frankrijk en is ook in het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Nederland een toonaangevende internet service provider. Meer informatie over Wanadoo is te vinden op www.wanadoo.nl.