P E R S B E R I C H T

PARTNER JOANNE KELLERMANN WORDT GENERAL COUNSEL en DIVISIEDIRECTEUR bij de NEDERLANDSche BANK

Londen/Amsterdam, 17 maart 2005 - Banking partner Joanne Kellermann is per 1 juli 2005 benoemd als General Counsel en Divisie Directeur Juridische Zaken bij De Nederlandsche Bank N.V. te Amsterdam. Joanne Kellermann is sinds 1984 als advocaat verbonden aan NautaDutilh waar zij in 1992 partner werd. Sinds 2001 gaf zij leiding aan de financiële praktijk van NautaDutilh te Londen.

Bestuursvoorzitter Marc Blom:"Dit is een eervolle benoeming voor Joanne. Zij was binnen de praktijkgroep Banking & Finance, een van de kernactiviteiten van NautaDutilh, actief in Amsterdam en in Londen. Haar zaken zullen worden overgenomen door Dirk Blaisse, partner te Londen. Wij wensen haar bijzonder veel succes toe in deze prestigieuze functie."

Over NautaDutilh

NautaDutilh is met bijna 450 advocaten, notarissen en belastingadviseurs één van de grootste kantoren in de Benelux en biedt juridische dienstverlening op het hoogste niveau. De kantoren bevinden zich in Amsterdam, Brussel, Rotterdam, Luxemburg, Londen en New York. NautaDutilh onderhoudt hechte maar niet-exclusieve relaties met topkantoren wereldwijd.

Noot voor de pers:

Voor meer informatie of beeldmateriaal:

Margaret van Kempen, telefoon +31 (0)70 346 3760