Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Apeldoorn


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT APELDOORN


17 maart 2005


Lieren - Verkeersongeval


Een 35-jarige automobilist uit Eerbeek verleende geen voorrang aan een 27-jarige snorfietser en aanrijding was het gevolg. Het ongeval vond plaats op woensdag (16-03) rond 06.45 uur op de kruising Molenberg en Wittekruisweg. De snorfietser had wat schaafplekken en was duizelig. Na behandeling van het ambulancepersoneel mocht de man zijn weg vervolgen. Beide voertuigen raakten beschadigd.


Apeldoorn - Kleindochter sluit oma buiten


Op woensdag (16-03) werd rond 09.40 uur een op leeftijd zijnde oma in Apeldoorn door haar 2-jarige kleindochter buitengesloten. Toen de vrouw aardappels uit de schuur ging halen, viel de achterdeur dicht en deed de peuter de onderste knip op slot. Uiteraard begreep het kind niet dat ze de knip weer moest terugschuiven.
Een inmiddels gewaarschuwde buurman kon het probleem ook niet oplossen, dus werden de hulptroepen ingeschakeld. De brandweer kwam met groot materieel. Na het inslaan van een ruitje werden oma en kleindochter herenigd en kreeg het kind van de politie een knuffel-
beertje.


Hoenderlo - Verkeersongeval


Een 31-jarige motorrijder uit Zutphen haalde een huifkar in op het moment dat deze linksaf sloeg. Het ongeval gebeurde op woensdagmiddag rond 16.05 uur de Miggelenbergweg thv de Elisabethweg. De motorrijder werd met onbekende verwondingen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.


Klarenbeek - Duo verdacht van koperdiefstal


De politie heeft op woensdagmiddag (16-03) twee mannen aangehouden voor diefstal
van een partij koper in de nacht van dinsdag op woensdag te Apeldoorn. Het koper werd aangetroffen bij een bedrijf aan de Klarenbeekseweg De mannen, een 34-jarige inwoner van Vaassen en een 29-jarige inwoner van Apeldoorn werden in de nabijheid van de Klarenbeekseweg aangehouden met oa isolatiemateriaal in een aanhangwagen. De politie onderzoekt of deze goederen eveneens afkomstig zijn van diefstal.


EINDE BERICHT


Nadere informatie:

Bureau Persvoorlichting

Anton de Ronde

055 - 548 60 52



---- --