Gemeente Lingewaard


Lid Programmaraad Gelderland Zuid gezocht

Voor de Programmaraad Gelderland Zuid wordt een nieuw lid gezocht dat de belangen op tv- en radiogebied van de gemeente Lingewaard en de gemeente Overbetuwe kan vertegenwoordigen. Voorwaarde is dat het nieuwe lid kabelabonnee van UPC is. Jongeren en vrouwen worden nadrukkelijk gevraagd om te solliciteren.

De Programmaraad Gelderland Zuid is een onafhankelijk orgaan dat advies geeft aan UPC over zestien (aanvullend tot 25) radiozenders en acht televisiezenders op de kabel. De Programmaraad bestaat sinds kort uit tien leden (maximaal vijftien leden) en vergadert ongeveer vier maal per jaar. De leden ontvangen een onkostenvergoeding per bijgewoonde vergadering en een reiskostenvergoeding.

Heeft u belangstelling voor deze functie dan kunt u uw reactie voor 18 april 2005 sturen naar:

Gemeente Lingewaard
t.a.v. mevrouw M. van Gelder
Postbus 15
6680 AA Bemmel
o.v.v. vacature Programmaraad Gelderland Zuid.

Nadere informatie over de Programmaraad Gelderland Zuid kunt u vinden op www.programmaraadgelderlandzuid.nl of opvragen bij Miriam van Gelder (gemeente Lingewaard), telefoon 026-3260262, e-mail m.vangelder@lingewaard.nl of Paul Rooijackers (gemeente Overbetuwe), telefoon 0481-362365, e-mail p.rooijackers@overbetuwe.nl.

Geplaatst 17 maart 2005