Gemeente Heerlen

Heerlen zoekt teams voor straatvoetbal

De gemeente Heerlen is op zoek naar deelnemers voor het toernooi Pleinenvoetbal. Het evenement wordt gehouden op woensdag 30 maart van 10.00 tot 17.00 uur op de Bongerd in Heerlen. Het is vooral bedoeld voor F- en E-spelers. Meedoen kost niets.

Tijdens het toernooi strijden de teams, die bestaan uit vier personen, op twee velden. Verenigingen kunnen inschrijven met verschillende teams, maar ook kinderen die geen lid zijn van een voetbalvereniging kunnen meedoen. Inschrijven met een team van vier vriendjes is ook mogelijk. Meisjesteams zijn vooral van harte welkom.

In het kader van de Nationale Sportweek worden op de Bongerd nog meer sportieve activiteiten georganiseerd. Atletiekvereniging AVON houdt die dag een driekamp die bestaat uit 30 meter sprint, kogelstoten en verspringen. Voor de liefhebbers is ook een zogenaamde pannakooi aanwezig, waarin kinderen één tegen één met elkaar kunnen voetballen.

Inschrijven kan tot donderdag 24 maart, uiterlijk om 15.00 uur bij de heer J. Knoop van de gemeente Heerlen. Dat kan telefonisch via nummer 560 4553 of digitaal via e-mail j.knoop@heerlen.nl.

Gemeente Heerlen, 17 maart 2005
Afdeling Communicatie

Monique Leurs, tel. (045)5604070

persvoorlichting@heerlen.nl

-----------------------
p e r s

---- --