Gemeente Maastricht

Stadsdeelprogrammas 2005

Een overheid die laat zien wat ze doet, is open en transparant. Actief communiceren met de inwoners van de stad over plannen en projecten hoort daarbij. Een middel daarvoor is het zogenaamde stadsdeelprogramma: een overzicht van de projecten die de gemeente in een bepaald stadsdeel, buurt of straat zal uitvoeren. Het betreft plannen op het gebied van beheer en onderhoud van de openbare ruimte, buurtontwikkeling, sport en spel én welzijn. Het onderdeel veiligheid is in de stadsdeelprogramma's 2005 toegevoegd.

In de stadsdeelprogramma's wordt niet alleen duidelijk welke zaken de gemeente in 2005 zal uitvoeren in de verschillende stadsdelen. Maar ook welke budgetten inwoners van de stad kunnen inzetten om te komen tot een oplossing van problemen die zich voortdoen in hun buurt.

Zo willen we inwoners van de stad betrekken bij hun woonomgeving en buurtbewoners de mogelijkheid bieden mee te werken aan het verbeteren van de leefbaarheid in hun buurt! U vindt de stadsdeelprogramma's op de pagina's met buurtinformatie.

> Gemeentelijke informatie per buurt