Ingezonden persbericht


Persbericht

ZyLAB integreert SmartDiscovery professionele text mining in de ZyIMAGE productreeks voor de Europese markt

OEM-overeenkomst vereenvoudigd zoeken in omvangrijke collecties papier, faxen en microfilms in een beveiligde omgeving

Amsterdam, 17 maart - ZyLAB, gevestigd marktleider op het gebied van document imaging en full-text retrieval software, en Inxight® Software, Inc. een leidende leverancier van bedrijfssoftware voor information discovery, gaan hun huidige strategische alliantie uitbreiden met een nieuwe OEM-overeenkomst. Binnen deze overeenkomst integreert ZyLAB het Inxight SmartDiscovery(TM)-platform in de ZyIMAGE Professional Text Mining-productreeks, die alleen in Europa beschikbaar is.

Door de overeenkomst kunnen high-end ZyIMAGE-gebruikers op het gebied van opsporing, justitie en veiligheid gebruik maken van de toegevoegde kracht van Inxight's onderscheiden platform voor information discovery. Hierdoor ontstaat een robuuste oplossing voor het snel en effectief vinden van de benodigde informatie. De ZyIMAGE Professional Text Mining productreeks biedt een volledige set geavanceerde hulpmiddelen voor tekstanalyse in 31 talen, zoals zoeken, extractie van entiteiten, gebeurtenissen en relaties, categorisatie en visualisatie.

"Professionals worden op dit moment geconfronteerd met een nieuw dilemma: teveel informatie", aldus Susan Feldman, Vice President voor Content Technologies bij IDC. "Met discovery tools zoals ZyIMAGE Text Mining en Inxight's producten voor information discovery kunnen professionals snel navigeren in grote hoeveelheden informatie om snel de informatie die ze zoeken te vinden; zelfs wanneer ze niet zeker weten welke vragen ze daarvoor moeten stellen. Voor mensen die zaken te weten moeten komen die nog onbekend zijn, en die dus geen specifieke vragen kunnen stellen, zijn dit zeer krachtige hulpmiddelen. Ze vormen de benodigde basis voor systemen die helpen bij het nemen van beslissingen en andere high end hulpmiddelen voor strategische analyse."

Klanten kunnen profiteren van de volgende voordelen van de OEM-overeenkomst tussen ZyLAB en Inxight:
* Met ZyLAB's technologie kunnen klanten text mining uitvoeren op grote collecties papier, faxen en microfilm, doordat ZyIMAGE deze collecties converteert naar doorzoekbare TIFF en XML. Daarnaast bereidt het de OCR-tekst zodanig voor dat de linguïstische technologie van Inxight deze kan gebruiken alsof het normale elektronische tekst is.
* ZyLAB biedt de mogelijkheid om de geavanceerde Inxight discovery technologie te gebruiken in een gereguleerde, veilige omgeving, te voldoen aan de eisen van FDA, FAA, DoD, FOIA, Data Protection Acts, Privacy Acts etc. en tegemoet te komen aan toegangsrechten en andere veiligheidsrestricties.
* ZyLAB biedt al de mogelijkheid een kant-en-klare oplossing te implementeren voor toepassingen op het gebied van justitie en opsporing die eenvoudig in te zetten, onderhouden, gebruiken en ondersteunen is. Met de nieuwe oplossing kunnen deze organisaties beschikken over de beste text mining technologie ter wereld. "Deze aankondiging met Inxight Software voegt wederom een belangrijke dimensie toe aan ons groeiende softwareportfolio", aldus Dr. ir. Jan C. Scholtes, algemeen directeur van ZyLAB. "De integratie van Inxight's discovery en text mining technologie met ons Europese oplossingenportfolio vormt een natuurlijke uitbreiding van onze huidige productreeks. De ZyIMAGE Professional Text Mining Suite is zeer interessant voor veel van onze klanten - met name die op het gebied van justitie opsporing en veiligheid, waar we reeds de de-facto standaard zijn."

"We zijn trots op het feit dat ZyLAB de voorkeur geeft aan ons voor deze OEM-overeenkomst", aldus Ian Bonner, president en CEO bij Inxight Software. "ZyLAB's Europese klanten kunnen informatie nu nog sneller vinden via het meest geavanceerde information discovery platform dat er is."

Over Inxight
Inxight Software, Inc. is een belangrijke leverancier van bedrijfssoftware-oplossingen voor information discovery. Met behulp van Inxight oplossingen kunnen ondernemingen ongestructureerde en semi-gestructureerde tekst beter doorzoeken, terugvinden en er verbinding mee zoeken. Inxight biedt een complete, schaalbare oplossing die information discovery in alle belangrijke talen mogelijk maakt. Klanten zijn onder andere ondernemingen zoals Air Products, DaimlerChrysler, Novartis, Purdue Pharma en Thomson; verscheidene Amerikaanse en internationale overheidsinstanties zoals het U.S. Department of Defense, Defense Intelligence Agency, Department of Homeland Security en Commonwealth Secretariat; en software OEMs zoals SAP, SAS, ZyLAB en IBM. De onderneming heeft vestigingen in de VS en Europa.