Ingezonden persbericht


Persbericht

ASCURE BENOEMT DIRK BOSMANS (EX-3COM DIRECTEUR) TOT CEO

Nieuwe topman gaat leiding geven aan ambitieuze expansiewens

Nieuwegein, 17 maart 2005 --- Op het Europese hoofdkantoor van Ascure te Gent is Dirk Bosmans in dienst getreden in de functie van Chief Executive Offficer. Ascure is een onafhankelijke leverancier van diensten op het gebied van informatiebeveiliging. De onderneming heeft een Nederlandse vestiging te Nieuwegein.

Ascure's nieuwe CEO is afkomstig van 3Com, waar hij de afgelopen acht jaar in verscheidene management-posities werkzaam is geweest, laatstelijk als Managing Director 3Com Benelux. Eerder was Bosmans bij de netwerkleverancier Director EMEA Reseller Sales. Daarvoor was hij in diverse sales en marketingfuncties werkzaam bij U.S. Robotics en Xircom Europe. Hij brengt meer dan 14 jaar internationale en nationale ervaring in de ICT-sector naar Ascure.

Bosmans is de opvolger van Arne van Balgoijen, die zijn operationele taken overdraagt om zelf een meer strategische rol bij de Ascure te gaan spelen. "Met Dirk Bosmans hebben we de juiste persoon gevonden om de verdere professionalisering van onze organisatie in goede banen te leiden. Zijn internationale ervaring hebben we nodig om onze ambitieuze expansiewensen te realiseren," aldus Van Balgoijen.

Ascure
Ascure is een onafhankelijke leverancier van diensten op het gebied van informatiebeveiliging. De onderneming is in deze dienstverlening gespecialiseerd en verricht geen andere activiteiten. Ascure verzorgt het gehele spectrum van informatiebeveiliging. Dit betreft niet alleen de implementatie van informatiebeveiligingsoplossingen die ondernemingen bescherming bieden tegen een veelheid aan dreigingen, maar tevens alle niet-technische kwesties, zoals het samenstellen van een bedrijfsspecifieke Corporate Security Policy, de implementatie van een bewustmakingsprogramma over informatiebeveiliging en het uitvoeren van Security Audits. Meer informatie is te vinden op www.ascure.com.

Op aanvraag zenden wij u een digitale portretfoto van Dirk Bosmans toe.