Gemeente Laarbeek



* Gewijzigde mandateringsregeling ter inzage Strategisch profiel Laarbeek 17 maart in de raad geweest Strategisch profiel Laarbeek vastgesteld, waarin een visie is concept-profiel, waarin de huidige inzichten zijn verwerkt, kwam in de raadsvergadering van 17 maart a.s. aan de orde. concept-profiel kenbaar te maken. Hiervoor organiseert de gemeenteraad speciale inspraakavonden:
Alle inwoners van Laarbeek zijn hierbij van harte welkom! De inbreng Strategisch profiel Laarbeek en over de inspraakavonden. U kunt hier de concept-versie van het aangepaste profiel downloaden. U kunt hier het Concept-Strategisch profiel Laarbeek downloaden U kunt hier het Concept-Strategisch profiel Laarbeek downloaden


Gewijzigde mandateringsregeling ter inzage
De Mandateringsregeling Laarbeek 2003 is bij besluit van 15 maart 2005 geactualiseerd. Aan deze regeling is een register gekoppeld waarin de verschillende gemandateerde bevoegdheden worden opgesomd en waarbij wordt aangegeven welke gemeentelijke functionaris die bevoegdheid namens het bestuur mag uitoefenen.
Het gewijzigde besluit met het daarbij behorende register ligt voor iedereen ter inzage bij de Concern-staf in het gemeentehuis.

Wat is mandaat
Mandaat is de bevoegdheid om in naam van en onder verantwoordelijkheid van het college van bur-gemeester en wethouders besluiten te nemen. Door middel van mandatering kan worden bereikt dat beslissingen op een zo laag mogelijk niveau binnen de gemeentelijke organisatiestructuur worden ge-nomen. Uiteraard speelt hierbij de aard van de te nemen beslissing een rol. Mandatering heeft tot doel de bureaucratie te verminderen en het bereiken van een vlottere afdoening van zaken.

Informatie
Voor nadere informatie over deze regeling kunt u contact opnemen met mevrouw T. Luijben of de heer W. van der Burgt, telefoon 0492-469738.

Laarbeek doet mee aan campagne 'Een Ton voor Water'