Landstede Open Huis


17-03-2005
Informatieavond Landstede Raalte voor jongeren en volwassenen

Landstede Beroepsopleidingen Raalte houdt donderdag 17 maart van 18.00 tot 21.00 uur een informatieavond in het gebouw aan de Zwolsestraat 63 A. Hier kunnen jongeren en volwassenen terecht voor alle gewenste informatie over middelbare beroepsopleidingen op het gebied van gezondheidszorg, welzijn, onderwijs, ict, administratie, handel, landbouw, dierverzorging en bloem & tuin. Om 19.00 uur wordt er een presentatie gegeven voor de volwassen opleidingen Verzorgende niveau
3, Helpende niveau 2, de VIG opleiding en de Opleiding voor verpleegkundigen

Landstede Beroepsopleidingen Raalte is volop in beweging. Zo krijgen de opleidingen administratie, handel en landbouw in een tijdsbestek van drie jaar een compleet andere opzet. Nieuw zijn de opleidingen in de bloemen- en tuincentrumbranche die in augustus van start zijn gaan.

Volwassenen
Ook volwassenen biedt Landstede Beroepsopleidingen diverse opleidingstrajecten. Erg in de belangstelling staan momenteel de verkorte opleidingen Onderwijsassistent en Kinderopvang en de opleidingstrajecten voor Helpende en Verzorgende Gezondheidszorg.

Nieuw is de verkorte opleiding verplegende VVP, die in september is begonnen. Bezoekers kunnen zich ook laten informeren over de versnelde eenjarige opleiding Administratie die Landstede Educatie verzorgt voor herintreders en voor mensen die zich wil laten bijscholen of omscholen.
Waar is het?
Landstede Beroepsopleidingen
Zwolsestraat 63a
8101AB Raalte