Ingezonden persbericht


Motel Mozaïque persbijeenkomst en programma uitbreiding

Persbijeenkomst

Donderdag 17 maart vanaf 19:00 uur vindt de presentatie van de vijfde editie van Motel Mozaïque plaats in TENT. Hierbij wordt een aantal programma onderdelen toegelicht door de makers en artiesten van het festival.

Beeldend kunstenaar popmuziekidolaat Henk Tas is curator van de expositie 'The Drifter the Dreamer Remix', bestaande uit uniek fotomateriaal van (pop)iconen uit de jaren '60, '70 en '80. Tot de fotografen behoren onder meer Joël Brodsky (The Doors), Gered Mankowitz (Rolling Stones) en paparazzifotograaf Ron Galella (Frank Sinatra). Tijdens de avond is al een aantal spraakmakende foto's van de expositie te zien.

Theatermaker Walter Bart vertelt over en toont beelden van het project 'A Home In The Neon', tevens de eerste coproductie van Motel Mozaïque. 'A Home In The Neon' gaat over het leven in Las Vegas en biedt een mix van live muziek, beeldende kunst en performance, dus geheel op zijn plaats op het meerkunstenfestival.

Jan Konings van architectenbureau RAL 2005 klapt uit de school over het slaapproject van Motel Mozaïque 2005. Onder de noemer Slapen in Kunst wordt geslapen in 'Motel Mobiel', waarbij mobiliteit centraal staat.

Verder vertellen Harry Hamelink (artistiek leider en muziekprogrammeur van Motel Mozaïque) en Dagmar Veenstra (al jarenlang een van de Gidsen van Motel Mozaïque) over Motel Mozaïque. En natuurlijk is er de hele avond de mogelijkheid om kennis te maken en van gedachten te wisselen met publiek, pers, gidsen, vrijwilligers en de makers van Motel Mozaïque.

Programma Persbijeenkomst 17 maart

19:00 uur Ontvangst
19:30 uur Start presentatie
21:00 uur Einde

Adres TENT.: Witte de Withstraat 50, 3012 BR Rotterdam

Programma uitbreiding

Het programma van Motel Mozaïque blijft intussen groeien. Ditmaal is het uitgebreid met muziek van Doves (melancholische pop/rock), Gruff Rhys (zanger Super Furry Animals), Nid & Sancy (electrotrash uit België; rauw en energiek!), Jens Lekman (talentvolle pop crooner), Moving Units (punkfunk), Subtitle (alternatieve hiphop) en Little Barrie (groovy rock), beeldende kunst van Deric Carner (recycling van afval tot kunst) en performance van Silvia Real (komische solo voorstelling) en Roos Versteeg (bijzondere foto cabine). Kaartverkoop Motel Mozaïque
Voorverkoop via de bekende voorverkoopadressen van Ticket Service Nederland. In Rotterdam verkopen Nighttown Café, de Rotterdamse Schouwburg en Plato dagkaarten en passe-partouts. Slaapkaarten zijn alleen verkrijgbaar via Ticket Service Nederland.

Dagkaart vrijdag 15 april of zaterdag 16 april 25 Euro Passe-partout programma voor 15 én 16 april, exclusief slapen 45 Euro Slaapkaart voor vrijdag 15 april of zaterdag 16 april, inclusief ontbijt 20 Euro



Ingezonden persbericht