Gerechtelijke organisatie

Toegangsregeling uitspraak in zaak tegen Hells Angels Limburg

Amsterdam, 10 maart 2005 - Persbericht inzake toegangsregeling uitspraak in zaak tegen Hells Angels Limburg. De uitspraak in de strafzaak tegen de Hells Angels uit Limburg vindt plaats op donderdag 17 maart a.s. om 10.00 uur in de extra beveiligde zittingszaal van rechtbank Amsterdam aan de Zuidermolenweg 1 te Osdorp. Het aantal plaatsen is beperkt. Er is géén videoverbinding voor het publiek naar de rechtbank op de Parnassusweg 220. De deur van de beveiligde zittingszaal is vanaf 8.30 uur open voor pers en publiek.

Pers
Voor journalisten is - in principe - één plaats per medium beschikbaar. De perskamer fungeert als werkruimte. Journalisten dienen zich uiterlijk dinsdag 15 maart vóór 12.00 uur per e-mail aan te melden bij de rechtbank (adres: rbadamvl@amsarr.drp.minjus.nl), met opgave van de volgende gegevens:

Naam:
Geboortedatum en plaats:
Nummer (politie)perskaart:
Naam medium:
Type medium:
Telefoon:
GSM:
E-mail:
SNG (satellietwagen, ivm parkeren): Ja/Nee

Vertegenwoordigers van radio en televisie dienen zich tevens aan te melden bij de N.O.S. die de poolregeling gaat verzorgen voor audiovisuele media (035 - 677 8052).

Fotografen en tekenaars
De rechtbank en de officier van Justitie kunnen worden gefotografeerd op donderdag 17 maart van 09.15 uur tot 09.30 uur. Na het maken van deze fotoâs moeten de fotografen het gebouw aan de Zuidermolenweg verlaten. Fotografen en tekenaars zijn verplicht zich aan te melden op bovenvermelde wijze, eveneens uiterlijk dinsdag 15 maart vóór 12.00 uur

In het gebouw aan de Zuidermolenweg is filmen, fotograferen en het maken van geluidsopnamen (behalve door de aangemelde media) verboden. Om die reden kunnen mobiele telefoons en andere apparatuur worden ingenomen.

Informatie: Bureau voorlichting & communicatie rechtbank Amsterdam, tel: 020-541 2882.

Bron: Rechtbank Amsterdam
Datum actualiteit: 10 maart 2005 Naar boven