Politie Limburg-Noord

Uitzending De Gouden Tip levert tot nu toe vijf tips op Datum: 17-03-2005
Tijd bericht: 13:34
Plaats: VENLO / MAASTRICHT
Tekst: Het Limburgse opsporingsprogramma De Gouden Tip op L1 televisie heeft tot nu toe vier tips opgeleverd. De politie kreeg in vier van de zeven uitgezonden zaken bruikbare tips. Ook kwam er nog een tip binnen in de zaak van Nicky Verstappen.

De pinfraude in Velden leverde tot nu toe 1 tip op. Deze tip heeft niet tot de vaststelling van de naam van de verdachte geleid.

Het pinnen met een gestolen pas in Reuver leverde ook 1 tip op. Hierbij werd verwezen naar een ander strafbaar feit dat door dezelfde vrouw gepleegd zou zijn. Deze tip wordt nog verder onderzocht.

Het tanken zonder betalen leverde één tip op. Deze wordt nog nader onderzocht.

De diefstal met geweld in Roermond leverde ook één tip op. Hierbij werd een naam genoemd. De politie gaat bekijken of deze naam past bij de man die op de foto werd getoond.

De poging overval op een tankstation in Herkenbosch, de doorrijding na aanrijding in Heerlen en de diefstal uit een winkel in Sittard hebben tot nu toe geen reacties opgeleverd. Ook de dodelijke aanrijding in Maastricht waarvoor in de uitzending een getuigenoproep werd gedaan, heeft nog geen getuigen opgeleverd