Politie Zeeland


---


W-1458-2005 Stapel oud papier in brand

Aan de Bonenburg te Vlissingen is donderdagmiddag een stapel oud papier vermoedelijk in brand gestoken.
Het oud papier lag voor een woning. Het brandje werd ontdekt door een buurtbewoner die het samen met de bewoonster het brandje bluste. De woning liep lichte schade op.


Z-1459-2005 Poging diefstal auto

In de Diezestraat in Terneuzen is in de nacht van woensdag op donderdag geprobeerd een personenauto weg te nemen.
Vermoedelijk is de auto gestart waarna er een tiental meters mee werd gereden. De auto werd verderop in de straat aangetroffen. Er werden geen goederen weggenomen uit de auto.


O-1460-2005 Rijbewijs ingenomen voor snelheidsovertreding

Van een 23-jarige automobilist uit Oost-Souburg is donderdagmiddag tijdens surveillance van de video-auto het rijbewijs ingenomen voor een snelheidsovertreding.
Hij reed met een gemiddelde snelheid van 174 km over de A58 ter hoogte van 's Heer Arendskerke waar de toegestane snelheid 120 km is. Ter plaatse werd zijn rijbewijs ingenomen en proces-verbaal opgemaakt.


O-1461-2005 Inbrekers betrapt door bewoonster
Donderdagmiddag rond 16.15 uur is er door twee mannen ingebroken in een woning aan de Fluitekruidstraat in Goes.
Op dat moment was de bewoonster in de woning maar bij het zien van beide mannen vluchtte zij naar boven. Toen één van de mannen de deur van een slaapkamer opende, schrok deze van de vrouw en rende samen met de tweede man de woning uit met de bewoonster op de hielen. In de brandgang bij de woning stond nog een derde man waarna de drie mannen wegrenden in de richting van de Klaproosstraat. Of er goederen uit de woning zijn weggenomen, is nog niet bekend.


W-1462-2005 Duitse vrouw aangehouden voor winkeldiefstal
Een 50-jarige vrouw uit Duitsland is donderdagmorgen in Middelburg aangehouden voor winkeldiefstal.
De vrouw werd in de C&A te Middelburg betrapt toen ze de winkel wilde uitlopen met een paar riemen en stropdassen die ze niet had betaald. Vermoedelijk heeft de vrouw dezelfde morgen nog meer winkeldiefstallen gepleegd bij nog enkele winkels in de Lange Delft. Ze is voor verder onderzoek ingesloten.


O-1463-2005 Eenzijdig ongeval in Oud Vossemeer
Op de Langeweg in Oud Vossemeer is donderdagavond rond 19.45 uur een 79-jarige automobiliste uit 's Gravenhage in de sloot beland.
De vrouw had in een flauwe bocht de controle over haar auto verloren waarna ze aan de linkerzijde van de weg in de sloot tot stilstand kwam. De bestuurster liep hierbij een pijnlijke knie op en zou morgen naar de huisarts gaan. Haar auto raakte rondom beschadigd.

Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland