Gemeente 's-Hertogenbosch

03-03-2005

Groots evenement "XSHERO goes live"

Op 14 februari 2005 is de nieuwe jongerenportal XSHERO.nl gelanceerd. XSHERO is dé portal voor en door jongeren van 12-25 jaar in 's-Hertogenbosch en Rosmalen. XSHERO is een initiatief van de gemeente 's-Hertogenbosch in samenwerking met organisaties, die actief zijn op het gebied van vrije tijd, onderwijs en hulp: de Openbare bibliotheek, Stichting Madi, Bureau Halt, de GGD, GGZ 's-Hertogenbosch, Novadic-Kentron en Stichting Divers. Op vrijdag 18 maart 2005 vindt er een groots evenement plaats om deze lancering te vieren.

Speciale site voor jou
Ben je tussen de 12 en 25 jaar? Dan is XSHERO helemaal de site voor jou. De site geeft je namelijk de mogelijkheid informatie uit te wisselen en wijst je de weg naar alles wat je als jongeren zoekt, nodig hebt en kunt doen. Zit je met een persoonlijke vraag of probleem? Dan kun je gebruikmaken van het zogenaamde digitaal spreekuur. Je krijgt dan een deskundig en professioneel, maar vooral ook persoonlijk antwoord of advies. Met XSHERO kunnen ideeën, standpunten en ervaringen worden uitgewisseld tussen jongeren onderling, maar ook tussen jongeren en organisaties. XSHERO is vooral een uitnodiging voor jongeren: je kunt je reactie, nieuws en informatie doorgeven en daadwerkelijk meedoen in de jongerenredactie! Ook voor organisaties en instellingen geldt, dat zij actief gebruik kunnen maken van XSHERO.

Meemaken, bij zijn
XSHERO is uniek voor Nederland en het lanceren van de nieuwe site wordt daarom gevierd met een groots evenement: "XSHERO goes live". Dit evenement vindt plaats op vrijdag 18 maart 2005 (van 20.00 tot 24.00 uur in W2 concertzaal: Boschdijkstraat 100, 's-Hertogenbosch). Er zijn die avond optredens van Intwine, Relax en daarnaast draait er een DJ. Dit moet je meemaken, hier moet je bij zijn! Er is ruimte voor jullie inbreng. Dus heb je een goed idee of wil je meewerken met de organisatie? Geef dit dan door via redactie@xshero.nl. Kaarten voor deze avond zijn te verkrijgen bij de muziek & filmspecialist: vanLeest (Hinthamerstraat 55). Ook kun je korting krijgen op deze kaarten met zogenaamde kortingsbonnen. Deze kun je vinden op www.xshero.nl. Ben er snel bij, want óp is óp!