Ingezonden persbericht


Apacer introduceert Reduced-Size Dual Voltage MultiMediaCard

's-Hertogenbosch, 18 maart 2005 - Apacer Technology B.V., de innovator op het gebied van digitale opslagproducten, introduceert de nieuwe Dual Voltage Reduced-Size MultiMediaCard (DV RS-MMC) serie die voldoet aan MMC specificatie versie 3.X. Daarmee is het compatibel met apparaten die gebruik maken van de conventionele 3.3V én de dual voltage 3.3/1.8V standaard. De Apacer DV RS-MMC serie voldoet met zijn lage verbruik aan de eisen die de markt nu en in de toekomst stelt aan stroombewuste mobiele apparatuur. Vanwege de dual voltage is de RS-MMC serie plug-and-play compatibel met alle mobiele apparatuur zodat video, beelden, muziekbestanden en persoonlijke data tot 128MB opgeslagen kunnen worden.

Volgens IDC zal het aantal te verschepen mobiele toepassingen met een card slot blijven groeien tot meer dan 246.8 miljoen exemplaren in 2005. Om betere prestaties te realiseren, introduceert Apacer de DV RS-MMC serie volgens de laatste technologie op het gebied van energiebesparing. Het energieverbruik wordt gereduceerd waardoor de mobiele toepassing langer gebruikt kan worden , verklaart Jason Jan, Managing Director Apacer Europa. Gezien het potentieel van de multimedia toepassingsmogelijkheden van de RS-MMC, ontwikkelt Apacer voortdurend kleinere, snellere, higher density en zuinigere, kwalitatief hoogstaande en goed presterende flash producten middels technologische doorbraken en innovaties.

Apacer speelt in op de ontwikkelingen van draagbare apparatuur dat steeds kleiner, lichter en zuiniger wordt. De Apacer DV RS-MMC serie is speciaal ontwikkeld om deze markt beter te kunnen ondersteunen. De DV RS-MMC serie is reeds verkrijgbaar in 32MB, 64MB en 128MB.

Voor testproducten, afbeeldingen en overige informatie:

PRZence

Laureen Dix

Tel. 024-641.7383

Email: Laureen.Dix@PRZence.com

Apacer

Esther van Herk

Tel. 073-645.9543

Email: Esther_van_Herk@apacer.nl