RSM ERASMUS UNIVERSITY

UMTS Primeur voor bedrijfskundestudent RSM ERASMUS UNIVERSITY

RSM Erasmus University introduceert mobiele toegang via UMTS als uitbreiding op de geavanceerde digitale leeromgeving van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Bedrijfskundestudenten hebben op die manier Anytime, Anywhere toegang tot de informatiesystemen van de universiteit. Het initiatief sluit aan bij lopende ontwikkelingen rondom de Wireless campus en zal de community vorming onder studenten verder versterken.

Dit wordt mogelijk gemaakt door een zeer aantrekkelijk aanbod: een notebook vanaf 0 euro bij een UMTS-abonnement. Deze primeur is het resultaat van een overeenkomst die KPN, de ISL Groep en RSM Erasmus University hebben gesloten. Het nieuwe aanbod zal aanstaande zaterdag op de Lentedag (voorlichtingsdag voor aanstaande bachelorstudenten) op de Erasmus Universiteit Rotterdam worden gepresenteerd. De UMTS-bus van KPN zal die dag op de campus van de universiteit aanwezig zijn. Belangstellenden kunnen daar kennis maken met UMTS en meer vernemen over deze aantrekkelijke primeur.

Noot voor de pers
De Lentedag vindt zaterdag 19 maart van 10.00 tot 14.00 uur plaats op de campus (Woudestein) van de Erasmus Universiteit.

Meer informatie:
RSM Erasmus University

Bas Schreiner
Marketing, Communications & External Relations
Burg. Oudlaan 50, FB-12
P.O. Box 1738
3000 DR Rotterdam
The Netherlands
tel. +31 10 408 1831
fax +31 10 408 22 96
email: bschreiner@rsm.nl

18 mrt 05 08:50