Politie Zeeland


---


Z-1505-2005 Vermiste vrouw gevonden

In de nacht van zaterdag op zondag heeft men in de omgeving van Koewacht enkele uren gezocht naar een vrouw die als vermist werd opgegeven.
Met behulp van de "rescuedogs" ( 5 geleiders met hun honden uit de omgeving Utrecht) is de vrouw rond 03.30 uur gevonden. Ze verkeerde lichamelijk in goede gezondheid maar is voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.


Z-1506-2005 Brand Oostburg

Zaterdagmiddag is brand ontstaan in een garage van een woning aan het Mars in Oostburg.
De bewoner was in de garage aan het sleutelen aan zijn brommer. Vermoedleijk is dit de oorzaak van de brand. De woning heeft alleen rookschade opgelopen.


O-1507-2005 Automobilist keert niet terug bij proefrit

Goes: De politie Zeeland is een onderzoek gestart naar een automobilist die zaterdagmiddag bij een proefrit niet terugkeerde bij een garage in Goes.


O-1508-2005 Diefstal uit vaartuig

Tussen vrijdag 19.00 uur en zaterdag 09.00 uur is ingebroken in een boot die afgemeerd ligt aan de Havenkade in Bruinisse.
Uit de boot is een verrekijker, een marifoon en wat kleingoed weggenomen.
De waarde hiervan is niet bekend.


O-1509-2005 Onbevoegd

Afgelopen nacht is in een in aanbouwzijnd pand aan de Marconistraat in Goes een 31-jarige man z.v.w.o.v.p. aangetroffen.
De man had zich de toegang verschaft en bevond zich op de 6e verdieping van het pand.
Hij is meegenomen naar het bureau en voorgeleid.


Z-1510-2005 Onder invloed achter het stuur

Een 45-jarige automobiliste uit de gemeente Hulst is zaterdagavond op de Geslechtendijk in Sint Jansteen aangehouden voor rijden onder invloed.
Ze had 3oe maal de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken. Haar rijbewijs is voor 8 uur ingenomen en zij ontving een dagvaarding.


O-1511-2005 Mes in beslaggenomen

Op de Oostwal in Goes is afgelopen nacht een mes in beslaggenomen van een 20-jarige man.
Hij is meegenomen naar het bureau en deed afstand.


W-1512-2005 Verdacht


Zondag om 04.20 uur is een 23-jarige man z.v.w.o.v.p. aangehouden op de Kousteensedijk in Middelburg.

De man liep verdacht rond geparkeerde auto's aldaar en was in het bezit van z.g.n. inbrekerswerktuigen.
Hij is meegenomen naar het bureau , verhoord en daarna in vrijheid gesteld. De spullen moest hij achterlaten.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.