Ingezonden persbericht


eBay.nl start unieke actie 'geld zoeken'
Elke dag duizenden euro's verstopt op site

Amsterdam, 15 maart 2005 - Op online handelsplaats eBay.nl vindt van 20 tot en met 27 maart een bijzondere actie plaats: 'geld zoeken'. Dagelijks zal eBay geldbedragen verstoppen op haar site, wat goede 'geldzoekers' de mogelijkheid geeft om vele euro's rijker te worden.

Vijf keer per dag, gedurende acht dagen, zal ergens op eBay.nl EUR1000,- verstopt worden. Deze 'schatkisten' zullen eruit zien als normale objecten en kunnen overal op de site verstopt zijn. De geldzoeker zal bij het openen van het juiste object en pas na het uitbrengen van een eerste bod (ongeacht de hoogte van het bod) EUR1000,- rijker zijn.

Iedereen die lid is van eBay of lid wordt, kan aan de actie deelnemen en kans maken op deze geldbedragen. Meer informatie over deze actie is te vinden op de ebay.nl homepage of via www.ebay.nl/geldzoeken.

"Het veilingprincipe dat zo kenmerkend is voor eBay, is voor veel gebruikers een extra leuke en spannende dimensie bij het verhandelen van spullen. Door middel van deze actie willen wij de funfactor extra benadrukken. Daarbij maak je ook nog eens kans om 1000,- euro te winnen", aldus Francine van Dierendonck, Category Manager bij eBay Nederland.

Over eBay®
Met 135 miljoen leden is eBay wereldleider in online handel. eBay stelt de gemeenschap van gebruikers, zowel particulieren als professionals, in staat om praktisch alles te verhandelen. Onlangs werden de resultaten van het vierde kwartaal aangekondigd, die wederom gekenmerkt werden door een aanzienlijke groei. Sinds haar oprichting in 1995 is eBay winstgevend. eBay Nederland is gevestigd in Amsterdam en telt momenteel 26 medewerkers. Kijk voor meer informatie op: .