Gemeente Reimerswaal


Werkzaamheden tegenover de St. Felixstraat 2 van Rilland

Op maandag 21 maart zal begonnen worden met de bouw van het bergbezinkbassin in Rilland.

De werkzaamheden zullen zich concentreren op het speelterrein aan de St. Felixstraat hoek Hoofdweg. Het speelterrein wordt grotendeels maar tijdelijk ontdaan van de speelwerktuigen en door middel van bouwhekken afgesloten.
De werkzaamheden, die door H4A infrabouw B.V. zullen worden uitgevoerd, bestaan in hoofdzaak uit:

* In week 11 het kappen van 13 stuks bomen en verwijderen van het bosplantsoen;

* Opnemen van de bestaande verharding van het trottoir, het verwijderen van de speeltoestellen met bijbehorende verharding en het inrichten van het werkterrein;

* In week 12 het heiwerk en maken van de fundering;
* In week 13 het ontgraven van de bouwput en plaatsen bronnering;
* Vanaf week 14 het maken van het bergbezinkbassin;
* Het afwerken van het speelterrein;

* Opnieuw aanbrengen van de diverse verhardingen.

De werkzaamheden zullen, naar verwachting, op 31 mei as. afgerond worden. Tijdens deze periode zal de St. Felixstraat beperkt toegankelijk zijn voor gemotoriseerd verkeer. Ook moet u rekening houden met tijdelijke gehele afsluiting van de St. Felixstraat. Een omleidingroute wordt aangegeven. Het valt niet aan te geven in welke periode´s deze afsluiting zal plaatsvinden. Uiteraard blijven tijdens de wegafsluitingen de woningen en achter liggende wijk te voet en met de fiets bereikbaar. De uit te voeren werkzaamheden zullen onvermijdelijk enige overlast veroorzaken. We vragen hiervoor uw begrip en hopen met uw medewerking het ongemak tot een minimum te beperken. Voor vragen over de uitvoering van het werk kunt u terecht bij de heer L. van Waterschoot, uitvoerder van H4A infrabouw, telefoonnummer 06-515 50 625. De uitvoering wordt namens gemeentezijde begeleid door de heer R. Windsma, telefoonnummer (0113) 395 304 of 06-249 286 46.
(Geplaatst op: 14-03-2005)