MOJO CONCERTS
http://www.mojo.nl


John fogerty live in concert

Op maandag 21 maart geeft de legendarische John Fogerty een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Fogerty is de vroegere voorman van de band Creedence Clearwater Revival. Hij heeft maar zelden in ons land opgetreden. De kaartverkoop begint aan staandezaterdagom10.00 uur.

Niet alleen zijn komst is goed nieuws voor de fans van CCR; tijdens zijn huidige tournee zijn meer dan de helft van de nummers die Fogerty speelt Creedence-klassiekers.

Het geluid van John Fogerty is ideaal voor de radio in de jaren zeventig met nummers als Proud Mary, Wholl Stop the Rain, Bad Moon Rising en covers als I Put a Spell on You en Suzy Q. Na het uiteenvallen van CCR in 1973 begint Fogerty met de eenmansband The Blue Ridge Riders. Maar pas 12 jaar later, onder zijn eigen naam, komt Fogerty's solo carrière op gang. Eerder dit jaar is het nieuwe solo-album Deja Vu All Over Again uitgekomen.

John Fogerty

Maandag 21 maart 2005
Heineken Music Hall, Amsterdam Z.O.
Entree: Euro 39, - (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop begint aansta andezaterdagom10.00uurdoorTicket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.

Noot aan de redactie (