BNN

PERSBERICHT

Hilversum, 28 februari 2005

Zon, zee, seks en een catfight in nieuwe reeks costa!

De proppers zijn terug! Vanaf 21 maart zijn bij BNN wekelijks van 21.00 uur tot 21.25 uur de nieuwe avonturen te volgen van de Costa!-proppers. Danny (Joey van der Velden), Bjorn (John Wijdenbosch) en Paolo (Bas Muijs) verhuizen naar de Turkse kust waar ze in een filiaal van de bekende discotheek Costa! werken.

Dat alles in Turkije anders is blijkt al snel, want bij aankomst blijkt er onduidelijkheid te zijn over wie de leiding heeft over de Costa!. De Vlaamse Inky (Saartje vandenDriessche) bindt de strijd aan met Monica (Peggy Vrijens) en geen van beide geeft zich zomaar gewonnen. De meiden gaan een gevecht aan en de winnares mag zich de nieuwe bedrijfsleider noemen. Maar gaat dat allemaal wel zo makkelijk?

Ook de bijdehante Joey moet erg wennen, want hij is veel te bang om een Turks meisje te versieren. Stel toch dat haar familie eerwraak wil nemen? De toeriste Giselle (Maria Kooistra) laat zich overhalen het proppersteam te versterken.

Peggy Vrijens, Saartje vandenDriessche en Maria Kooistra zijn nieuwe gezichten dit seizoen. Ook Geert Hoes is één van de nieuwe proppers die vanaf aflevering twee de rol speelt van de klunzige en flirtende Wolf.

Costa! wordt geproduceerd door Nijenhuis & De Levita Film en TV. Executive producer is San Fu Maltha.