Gemeente Oss


15/3/2005 - Gemeente onderzoekt Oss Actueel en website

Op maandag 21 maart, woensdag 23 maart en donderdag 24 maart heeft de gemeente panelbijeenkomsten gepland met inwoners van de gemeente Oss over Oss Actueel en de website www.oss.nl .

Steekproef
Via een steekproef heeft de gemeente Oss inwoners geselecteerd die een uitnodiging (hebben) ontvangen om deel te nemen aan één van deze bijeenkomsten. Afgelopen week zijn er nog meer mensen uitgenodigd om deel te nemen aan het onderzoek.

Doel
Het doel van dit onderzoek is erachter komen wat de inwoners van de gemeente Oss van de website en Oss Actueel vinden. Tijdens de bijeenkomsten willen we met inwoners van de gemeente Oss van gedachten wisselen over de informatie die op de website en in Oss Actueel staat. Vragen die aan bod komen gaan bijvoorbeeld over de volledigheid en duidelijkheid van de informatie. Maar we zijn ook benieuwd of u bepaalde onderwerpen mist of juist overbodig vindt.

Resultaten
Dit onderzoek is uiteindelijk bedoeld om als gemeente beter aan te sluiten bij de wensen van de burger. Momenteel bieden we informatie aan, maar dit gebeurt vooral aanbodgericht. Met de resultaten van dit onderzoek wil de gemeente de website en Oss Actueel binnen het beschikbare budget vraaggericht verbeteren. Ook maken we gebruik van de resultaten van een telefonisch onderzoek dat eind februari is uitgevoerd.

Doe mee!
Heeft u een uitnodiging ontvangen, geef u dan nu op. Alle deelnemers ontvangen een cadeaubon!

Heeft u geen uitnodiging ontvangen en u wilt wel meedoen, dan kunt u contact opnemen met Lianne Schellings op telefoonnummer 0412-629706 of aanmelden per email l.schellings@oss.nl.