Gemeente Haarlem


16 maart 2005
sector Stedelijke Ontwikkeling
Colette Laddé
023-5113581
c.ladde@haarlem.nl
Gemeente Haarlem, het college van burgemeester en wethouders

Persuitnodiging


Datum
Afzender
Informatie bij
Telefoon
E-mail


De gemeente Haarlem nodigt u uit om aanwezig te zijn bij de presentatie van de concepttoekomstvisie Europawijk-Zuid. Wethouder Rietdijk, Bob van Zijl, directeur Pré Wonen en Gerard van Noort, directeur de Woonmaatschappij hebben een voorbereidingsovereenkomst tot samenwerking ondertekend, met als onderleggers de concepttoekomstvisie Europawijk-Zuid 2015 en het stedenbouwkundig kader.

De presentatie is op maandag 21 maart 2005 om 13.15 uur in de B&W-kamer op het Stadhuis. U wordt verzocht zich te melden bij de balie.


Gezamenlijk nemen zij de herontwikkeling van Europawijk-Zuid ter hand. De komende periode is het de bedoeling om van bewoners, betrokkenen en raad te horen wat men van (onderdelen) van de concepttoekomstvisie vindt. Een visie die recht doet aan de tevredenheid van veel bewoners, maar die ook tegemoet komt aan de wensen van de toekomst.


Wilt u zich aanmelden per mail via c.ladde@haarlem.nl of telefonisch bij Colette Laddé communicatieadviseur Stedelijke Ontwikkeling, telefoon 023 511 35 81
of 06 46 21 55 04

---- --