Provincie Overijssel

Twaalfde editie Overijssel Buiten gereed

De twaalfde uitgave van het magazine Overijssels Buiten is gereed en wordt op 21, 22 en 23 maart huis-aan-huis met de folderzending in het buitengebied verspreid. Met dit magazine informeert de provincie Overijssel direct betrokkenen en geïnteresseerden over de ontwikkelingen in het buitengebied van Salland en Twente over de voortgang van gebiedsgericht werken en de reconstructie.

In de twaalfde editie richten we de schijnwerpers op de plattelandsvrouwen en staan bijzondere flora en fauna in Overijssel centraal. Daarnaast is er volop aandacht voor waterbeheersing en herstel van landgoederen en bosgronden in oude stijl. Ook wordt u geïnformeerd over het herstel van oude toegangspoorten en over verschillende mogelijkheden voor landschapsonderhoud door deelnemers van het Ondersteuningstraject Erkend Natuurbeheer. Tot slot vertelt schaatsvedette Moniek Kleinsman alles over haar favoriete plekje in Overijssel.

Download Overijssels Buiten hier.

Overijssel Buiten verschijnt vier keer per jaar en valt bij 200.000 huishoudens in het buitengebied van Salland en Twente op de mat. Het magazine is ook te vinden op www.prv-overijssel.nl en op te vragen bij de provincie Overijssel op telefoonnummer 038 4252339 of via e-mail op redactie-overijssels-buiten@prv-overijssel.nl.
© 2005 Provincie Overijssel