Lekstroom 09.30 uur

Utrecht 21-03-2005 - Nieuwsberichten Lekstroom

Gooien met flessen

NIEUWEGEIN- Op zondagavond werden twee jongens aangehouden nadat ze zich baldadig hadden gedragen. Omstreeks 20.30 uur kreeg de politie de melding dat jongeren met flessen aan het gooien waren op het Brugpad. De politie werd gewaarschuwd en ging dit kant op. Toen de jongeren de agenten zagen vertrokken zij weer. De achtervolging werd ingezet en twee jongens in de leeftijd van 16 jaar afkomstig uit Vianen werden aangehouden en meegenomen naar het bureau. Hier kregen zij een bekeuring voor baldadigheid.

Alcoholcontrole

VIANEN - Op zondagavond werd een 48-jarige automobilist uit Lexmond aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol.

Op zondagavond werd een alcoholcontrole gehouden op de Aime Bonnastraat. In totaal werden 23 automobilisten gecontroleerd. De 48-jarige man had teveel gedronken en werd aangehouden. Tijdens de ademanalyse in het politiebureau blies hij 8401 ug/l, dit is ruim 3½ keer de toegestane hoeveelheid van 220 ug/l. Zijn rijbewijs is ingevorderd en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.