AutoRai

Hyundai loopt warm voor CPC Loop

(21-3-2005)
Hyundai loopt warm voor de City-Pier-City Loop. Verkoopleider Ruud Spoolder van dealerbedrijf Hyundai-de Binckhorst overhandigde gisteren (donderdag 17 maart) daarom vast de sleutels van de autoâs die Hyundai beschikbaar stelt voor de organisatie van de CPC Loop aan race director Wim Verhoorn.
Op het Lange Voorhout in Den Haag, waar zaterdag 19 maart de ongeveer 18.000 deelnemers aan de gerenommeerde atletiekwedstrijd hopen te finishen, nam Verhoorn een speciaal bestickerde Hyundai Sonata en een Hyundai Coupé in ontvangst. Later zullen nog acht andere modellen van Hyundai aan de organisatie van de CPC Loop worden geleverd. De autoâs van het succesvolle Koreaanse merk maken zaterdag deel uit van de wedstrijdkaravaan van de CPC Loop, worden gebruikt voor het vervoer van VIPâs, of als materiaalwagen ingezet.

Wim Verhoorn, in de jaren tachtig en negentig succesvol bondscoach van de Nederlandse wegatleten, organiseert zaterdag met zijn team voor de 31^ste maal de atletiekwedstrijd. De race director was zeer verguld met de sponsoring van dealerbedrijf Hyundai-de Binckhorst. âHyundai is een automerk met een zeer sportieve uitstraling. Ik ben blij dat zij zo prominent en met zoveel uiteenlopende modellen op de CPC-Loop aanwezig zijn. Bovendien geven de Hyundaiâs extra kleur aan de karavaanâ, aldus Verhoorn, die zelf meteen de Hyundai Sonata bombardeerde tot zijn eigen directieauto.

Naast een Sonata en een Hyundai Coupé levert dealerbedrijf Hyundai-de Binckhorst uit Den Haag sportieve SUVâs als de Tucson en Santa Fe aan de organisatie. Ook wordt der MPV van Hyundai, de Trajet ingezet, evenals de H200 bedrijfswagen.

De CPC Loop begint zaterdag 1 9maartalom11.00uurmeteenErnst& Bobbie loop voor de kinderen en een wedstrijd
(start 11.30 uur) voor de jeugd. Daarna vertrekken om 12.00 uur de deelnemers aan de Family en Club Run. Omstreeks 13.00 uur wordt het startschot verwacht van de tien kilometer wedstrijdloop, de trimloop en de business run. Om 14.30 uur vertrekken de (inter)nationale topatleten en andere geïnviteerde deelnemers aan de halve marathon, de eigenlijke CPC Loop. De atleten vertrekken aan de Lange Vijverberg in Den Haag. De finish is op het Lange Voorhout in Den Haag.