Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

http://www.minbzk.nl

MINBZK: Portal www.werkenbijhetrijk.nl geopend

Portal www.werkenbijhetrijk.nl geopend

Vandaag opent secretaris-generaal Van Maanen van het ministerie van Verkeer en Waterstaat de nieuwe internetsite www.werkenbijhetrijk.nl. Dit gebeurt tijdens een informele bijeenkomst in Den Haag, waar minister Remkes van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkskrelaties uit handen van Frans Klaassen, uitgever van tijdschrift Intermediair, tevens de prijs voor Adverteerder van het Jaar 2004 in ontvangst zal nemen.

www.werkenbijhetrijk.nl
Geïnteresseerden vinden hier alle informatie over loopbaanmogelijkheden, vacatures,
de CV-bank, werkervaringen bij het Rijk en het Rijkstraineeprogramma. Deze recruitment-site fungeert als portal en 'fuseert' de bestaande websites Werkenbijhetrijk, De VerRijking, de (interne) Mobiliteitsbank het Rijk en het Rijkstraineeprogramma tot één overkoepelende informatiebron voor zowel externe geïnteresseerde werkzoekenden als voor rijksambtenaren. De site is een initiatief van en wordt onderhouden door het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Verbeteringen
De nieuwe portal is geopend om de informatie over werken bij het Rijk op één punt, helder, toegankelijk en inzichtelijk aan te bieden. Daarnaast zijn meer mogelijkheden opgenomen, zoals een snelzoekmachine en een persoonlijk dossier (het P-dossier). Dit dossier is het eigen gebruiksdossier op de site. Via dit dossier ziet de bezoeker overal op de site speciaal geselecteerde gegevens, zoals persoonlijke mededelingen, favorieten en actuele vacatures of detacheringplaatsen.

Adverteerder van het Jaar 2004
De imagocampagne van het Rijk 'Werken bij het Rijk. Als je verder denkt' is in 2004 beperkt in de media zichtbaar geweest. Toch is deze campagne door lezers van Intermediair en vakdeskundigen uitgekozen tot 'Adverteerder van het Jaar 2004'. Een belangrijke blijk van waardering, die benadrukt hoe belangrijk het is voor een werkgever als het Rijk om juist zichtbaar te blijven in tijden dat de arbeidsmarkt minder krap is.


- einde bericht -

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ruud Stijnman, ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, 070 426 66 48.

21 mrt 05 11:28