Politie Zeeland


---

Z-1530-2005 Onder invloed, Zeeuws Vlaanderen
Op de Paalseweg in Graauw heeft gisteravond rond 20.37 uur een eenzijdig ongeval plaatsgevonden.
Een 71-jarige man uit de gemeente Hulst was, met zijn snorfiets, tegen een dijk aangereden. De man heeft geen verwondingen opgelopen en ook zijn snorfiets bleef onbeschadigd. Van de man is een bloedproef afgenomen.
In Axel, in de Van Der Moerestraat, werd gisteravond rond 23.44 uur, een 38-jarige vrouw uit Axel betrapt op het rijden onder invloed. Zij moest een blaastest ondergaan waaruit bleek dat zij teveel had gedronken. Zij kreeg een rijverbod van twee uur en een bekeuring.
Eveneens in Axel, op de Buitenweg, is vannacht rond 01.35 uur een 55-jarige Terneuzenaar betrapt op het rijden onder invloed. De man weigerde op straat mee te werken aan een blaastest. Omdat agenten toch alcohol bij de man roken, moest hij mee naar het bureau om daar alsnog een blaastest te doen. De man weigerde echter alle medewerking en wilde niet blazen. Het rijbewijs van de man werd ingevorderd en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

W-1531-2005 Onder invloed, Vlissingen
Vannacht rond 00.00 uur is een 54-jarige man uit Vlissingen aangehouden.
De man was, onder de ogen van twee surveillerende agenten, zijn auto in de Bonedijkestraat in Vlissingen aan het inparkeren. Dit verliep zo moeizaam dat de agenten besloten hem aan een blaastest te onderwerpen. Hieruit bleek dat de man bijna twee maal zoveel had gedronken dan toegestaan. Hij kreeg een dagvaarding mee, omdat het niet de eerste keer was dat hij betrapt werd op het rijden onder invloed. Ook kreeg hij een rijverbod van vier uur.

O-1532-2005 Onder invloed, Goes
Op de Patijnweg in Goes is gisteravond rond 21.35 uur een 38-jarige Antwerpse betrapt op het rijden onder invloed.
De vrouw moest een blaastest ondergaan waaruit bleek dat zij ruim twee maal zoveel had gedronken dan toegestaan. Tegen de vrouw wordt proces-verbaal opgemaakt. Zij kreeg een rijverbod van vijf uur.

O-1533-2005 Ruit vernield, Goes
Vannacht rond 00.12 uur is een ruit vernield van een woning aan de Grote Kade in Goes.
Een schadebedrag is nog niet bekend.

O-1534-2005 Bedrijfsinbraak Kruiningen
Politie Zeeland stelt een onderzoek in naar een bedrijfsinbraak die gepleegd werd tussen zaterdag 19.30 en vanmorgen 05.30 uur.
Uit een bedrijf aan de Nissestraat in Kruiningen werd computerapparatuur weggenomen.

Z-1535-2005 Inbraak in personenauto Axel
Uit een geparkeerde auto, in de Hontstraat in Axel, is audioapparatuur weggenomen.
De inbraak werd gepleegd tussen zaterdag 19.00 uur en maandag 08.00 uur. Een schadebedrag is nog niet bekend.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland