Ingezonden persbericht


FELLOWES INTRODUCEERT NIEUWE LIJN
UNIEKE REINIGINGSSPRODUCTEN

Fellowes komt met een uniek assortiment reinigingssets, afgestemd op de hedendaagse technologie en de drukke gebruiker.

Fellowes ontwikkelde op basis van technologische trends en uitgebreid consumentenonderzoek zes complete sets reinigingsproducten voor elektronische apparaten, zoals LCD s, TFT- en plasmaschermen en digitale camera s.

Kleine moeite, grote voordelen!
Regelmatig reinigen van beeldschermen en dergelijke is een kleine moeite en biedt overtuigende voordelen. Het beeld wordt helderder en dat maakt het kijken plezieriger. Dat betekent minder vermoeide ogen en minder hoofdpijn. Het helpt ook technische storingen als gevolg van stof en andere verontreiniging voorkomen, hetgeen reparatiekosten en downtime bespaart.

We zijn erg enthousiast over de nieuwe producten, verklaart Louise Shipley, Europees Product Marketing Manager van Fellowes. Ze zullen een grote groep gebruikers aanspreken. De nieuwe oplossingen zijn niet alleen volledig toegesneden op de actuele marktbehoeften, maar zijn ook het resultaat van doorlopend onderzoek naar nieuwe trends en ontwikkelingen voor de komende jaren.

Het nieuwe aanbod reinigingssets van Fellowes
Cleaningset TFT & LCD-displays (klein) 20 vochtige schermdoekjes, 20cm x 12cm

1 microvezeldoekje 15cm x 18cm

1 schermhoekreiniger
Cleaningset TFT & LCD-displays
(groot) 12 grote schermdoekjes,
30cm x 20cm

1 microvezeldoekje 15cm x 18cm

1 schermhoekreiniger
Multi-Surface Cleaning Set 6 grote vochtige en droge multi-functionele doekjes, 30cm x 20cm
1 toetsenbordreiniger
Easy Screen Protector Set (voor TFT, LCD en plasma) Eén 25ml displayreiniger Eén 25ml displaybeschermer

2 microvezeldoekjes 15cm x 18cm
Digital Camera Cleaning Wipes 20 vochtige reinigingsdoekjes
1 microvezeldoekje 15cm x 18cm
Digital Camera Easy Cleaning Set Camerareinigingspen Penkwast met toebehoren
5ml displayreiniger

1 microvezelzakje

Slimme verpakking
Fellowes heeft ook de verpakkingen van de nieuwe oplossingen verbeterd. Alle producten worden nu tegelijk als blisterpacks én in een toonbank display geleverd, zodat de producten duidelijk laten zien wat erin zit.

Over Fellowes
Fellowes heeft haar hoofdkantoor in het Amerikaanse Itasca, Illinois en levert producten op het vlak van consumenten- en kantoorelektronica, zoals accessoires voor mobiele telefoons, camera s en computers, bind- en lamineermachines, papierversnipperaars en een breed scala aan opbergproducten. De onderneming heeft dochterbedrijven in Australië, Canada, Frankrijk, Duitsland, Italië, Polen, Groot-Brittannië en de Benelux. Wereldwijd telt Fellowes circa 1700 medewerkers, die het afgelopen jaar een omzet van ruim 700 miljoen dollar genereerden.

Noot aan de redactie,

Ingezonden persbericht