Gemeente Bergschenhoek

Winkelcentrum de Vlashoeck genomineerd voor prijs NRW Op de jaarlijkse ledenvergadering van de Nationale Raad van Winkelcentra, de NRW, wordt er een vakprijs uitgereikt aan een winkelproject. De leden van de NRW, die allen te maken hebben met winkelvastgoed, kunnen hiervoor projecten aandragen. De exploitant van de Vlashoeck, Corio Nederland Retail b.v., heeft het winkelcentrum voor de vakprijs aangemeld bij de NRW.

De geformeerde jury, bestaande uit het bestuur van de NRW en 2 externe vakdeskundigen, heeft de aangemelde 7 projecten beoordeeld en genomineerd voor de vakprijs. Het feit dat de Vlashoeck dus één van de kandidaten is voor de prijs, is bijzonder te noemen. De aangemelde projecten worden door de jury op diverse aspecten beoordeeld. Een werkbezoek aan het winkelcentrum hoort daar ook bij. Nieuw is dat de jury dit jaar ook de waardering van de consumenten en detaillisten over het aangemelde project betrekt bij de beoordeling.

Op de ledenvergadering van 7 april a.s komt de jury opnieuw tezamen. Aan de hand van de presentaties van de aangemelde projecten zal de jury op deze dag een finale keuze maken en aan de winnaar de NRW-prijs uitreiken.

Voor meer informatie over de vakprijs en de kandidaten kunt u doorklikken naar .
www.nrw.nl/nrw.asp .

Gemeentehuis

Wapen Gemeente Bergschenhoek

(c) 2005 Gemeente Bergschenhoek - laatste wijziging op 21 maart 2005 - Techniek Aralto ICT