Edelman - DLV


21 - 3 - 2005

Canon beloond met drie BERTL Awards

Readers Choice Award voor Colour Reliability, Monochrome Reliability en Best Colour Image Quality

BERTL heeft Canon bekroond met drie Readers Choice Awards. Canon ontving de prijzen voor betrouwbaarheid in kleur, betrouwbaarheid in zwart/wit en de beste beeldkwaliteit in kleur.


- De Platinum award for Colour Reliability won Canon voor zijn betrouwbaarheid en toewijding op het gebied van consistente, scherpe en accurate kleurweergave.


- De Gold award for Monochrome Reliability kreeg Canon voor de duurzaamheid van zwart/wit printers onder veeleisende omstandigheden.


- De consistente beeldkwaliteit en kleurintensiteit leverde Canon de Gold award for Best Colour Image Quality op.

BERTL Readers Choice Awards worden toegekend aan fabrikanten voor de algehele kwaliteit van bepaalde productielijnen en niet voor individuele apparaten. Lezers van BERTL hebben in het afgelopen jaar tijd 23 fabrikanten beoordeeld en hun waardering over prestaties van kopieermachines, printers en MFP-productlijnen. Verder zijn de lezers gevraagd naar de factoren die de doorslaggevend zijn in het aankoopproces zoals productiviteit, betrouwbaarheid, dienstverlening, ondersteuning en beeldkwaliteit.

Over BERTL
BERTL is de belangrijkste bron voor objectieve en onafhankelijke producttesten en vergelijkende onderzoeken van digitale afdrukapparatuur en software. BERTLs testrapporten, klanttevredenheidsonderzoeken, awards en productbeoordelingen worden volledig voor rekening van BERTL uitgevoerd ten behoeve van haar internationale abonnees. De onderzoeken en tests van BERTL zijn vooral gericht op eindgebruikers.

Meer over Canon:
Persberichten
Achtergrondinformatie
Beeldmateriaal
website: www.canon.nl

Marcel Surendonk
Canon
tel: 023 567 02 11
e-mail: m.surendonk@canon.nl

Edelman
Leoni Janssen
Postbus 2021
2130 GE Hoofddorp
tel: 023-554 2030
e-mail: leoni.janssen@edelman.com
website: http://www.edelman.com/nl