Persberichten 21 maart 2005

's-Hertogenbosch 21-03-2005

PARTIJ WEED INBESLAGGENOMEN

's-Hertogenbosch - In een woning aan de Ertsveldweg te Den Bosch is op 19 maart 2005 ongeveer 110 kilo aangetroffen weed. Ook is een groot geldbedrag inbeslaggenomen. Tegen de 51 jarige bewoner wordt proces-verbaal opgemaakt.

RIJDEN ONDER INVL0ED

's-Hertogenbosch - Een 31 jarige automobilist uit Hedel is op 20 maart 2005 aangehouden ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 20.55 uur op de van Broeckhovenlaan te Den Bosch. Hij weigerde medewerking aan de ademanalyse. Tevens is zijn rijbewijs ingevorderd.

RIJDEN ONDER INVL0ED

Drunen - Een 72 jarige automobilist uit Drunen is op 20 maart 2005 aangehouden ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 22.25 uur op de Torenstraat te Drunen.

RIJDEN ONDER INVL0ED

's-Hertogenbosch - Een 38 jarige automobilist uit Vught is op 21 maart 2005 aangehouden ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 00.25 uur op de Oude Dieze te Den Bosch.

RIJDEN ONDER INVL0ED

's-Hertogenbosch - Een 38 jarige automobilist uit Nuenen is op 21 maart 2005 aangehouden ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 04.35 uur op de Vughterweg te Den Bosch. Tevens is zijn rijbewijs ingevorderd.

VERDACHTE BELEDIGING AANGEHOUDEN

Boxtel - Een 37 jarige man uit Venlo is op 20 maart 2005 aangehouden ivm belediging van een politieman. De verdachte werd bekeurd voor openbare dronkenschap op het NS station aan het Stationsplein te Boxtel. Hierbij beledigde hij de politieman.

AANRIJDING EN RIJDEN ONDER INVLOED

Geffen - Zondagmiddag werd een aanrijding gemeld op Dorpsstraat in Geffen. Een auto bestuurd door een 23-jarige man uit Geffen, was tegen twee geparkeerde auto's gereden. Bij onderzoek bleek, dat de man uit Geffen te veel had gedronken om met een auto te mogen rijden. Hiervoor kreeg hij een bekeuring. Naast de bekeuring kreeg hij ook een rijverbod van 7 uur en werd zijn rijbewijs ingevorderd. Waarschijnlijk zal de man ook moeten deelnemen aan de Educatieve Maatregel Alcohol. Dit is een meerdaagse cursus die door de overtreder zelf moet worden betaald. De kosten hiervan zijn 506,46 euro.

SCHOTEN?

Oss - Zondagavond werd gemeld dat er waarschijnlijk was geschoten op de Rijnstraat in Oss vanuit een rijdende auto. Getuigen verklaarden dat vanuit de auto in de lucht zou zijn geschoten. Niets of niemand werd geraakt. De auto zou na de schoten weer zijn weggereden. Door de politie is een onderzoek ingesteld.

AUTO GESTOLEN BIJ WONINGINBRAAK

Oss - In de nacht van zondag op maandag is ingebroken in een woning aan Purperbeer in Oss. Uit de woning werden autosleutels gestolen. Met deze sleutels werd de bij de woning geparkeerde auto, een grijze Audi A4 Quattro TDI voorzien van het kenteken 50-PS-TX.

RIJBEWIJS KWIJT BIJ SNELHEIDSCONTROLE

Veghel - Zondagmiddag is een 25-jarige man uit Veghel bekeurd. Hij reed met een auto met een snelheid van 119 km/u over de Udenseweg in Veghel. Op die weg mag 50 km/u gereden worden. Omdat de man meer dan 50 km/u te hard reed werd zijn rijbewijs ingevorderd.

Odiliapeel - Zondagavond werd op de Nieuwedijk in Odiliapeel een 31-jarige man uit Uden bekeurd. Hij reed met een snelheid van 146 km/u over de Nieuwedijk, waar 80 km/u gereden mag worden. Omdat hij meer dan 50 km/u te hard reed werd zijn rijbewijs ingevorderd.

HUISELIJK GEWELD

Veghel - Zondagmiddag is een 20-jarige man uit Veghel aangehouden. Hij wordt ervan verdacht zijn 19-jarige vriendin in hun woning in Veghel te hebben mishandeld. De vrouw liep bij de mishandeling lichte verwondingen op. De man is in verzekering gesteld en voor verder onderzoek ingesloten.

RIJDEN ONDER INVLOED

Odiliapeel - Zondagavond, even voor 19.00 uur, werd op de Nieuwedijk in Odiliapeel een 44-jarige man uit Heesch bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. Naast de bekeuring kreeg hij ook een rijverbod van 5 uur.

MAN ZWAARGEWOND BIJ EENZIJDIG ONGEVAL

Veghel - Zondagavond is een 48-jarige man uit Uden zwaargewond geraakt bij een eenzijdig ongeval. De man reed met zijn auto over de A50 onder Veghel. Door nog onbekende oorzaak is de man van de weg geraakt en tegen de geluidswal tot stilstand gekomen. De man is zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis in Veghel.

AANRIJDING LETSEL

Heesch - Bij een aanrijding op 't Dorp te Heesch op 21 maart 2005 omstreeks 08.05 uur is een 16 jarige fietser uit Heesch licht gewond geraakt. Het slachtoffer stak plotseling voor de auto van een 22 jarige automobiliste uit Berghem over.

RIJDEN TIJDENS ONTZEGGING

Drunen - Tegen een 47 jarige automobilist uit Tilburg is op 21 maart 2005 proces-verbaal opgemaakt omdat de man op de Margrietweg te Drunen reed, terwijl hij een ontzegging van de rijbevoegdheid had en zijn rijbewijs was ingenomen.