Gemeente Den Haag

maart 2005
Inschrijven ondernemersprijs Zilveren Ooievaar tot eind maart (18 maart)
Voor de Haagse ondernemersprijs De Zilveren Ooievaar, een initiatief van de gemeente Den Haag, kunnen ondernemers uit Den Haag zich tot eind maart inschrijven. In de vorige edities mochten ondernemers zich niet zelf inschrijven en maakte de jury zelf een selectie. Nu nomineert de jury uit de inzendingen drie genomineerden die medio april bekend worden gemaakt.

De Haagse ondernemersprijs De Zilveren Ooievaar wordt dit jaar voor de 18e keer uitgereikt. Alle bedrijven met niet meer dan 500 voltijd medewerkers kunnen zich inschrijven om zich de Haagse ondernemer van het jaar te mogen noemen.
Het inschrijfformulier staat op www.denhaag.nl/zilverenooievaar of is verkrijgbaar bij de BedrijvenBalie van de gemeente Den Haag (Spui 70, tel. 070 - 353 6007). De bekendmaking van de uiteindelijke winnaar vindt plaats tijdens het Ondernemersontbijt in mei.

VIP-behandeling
Nieuw is ook dat de beloning voor de winnende ondernemer naast een trofee en oorkonde nu ook een geldbedrag van 10.000,- omvat. Dit moet besteed worden aan de verbetering van de bedrijfsvoering van het bedrijf. Daarnaast wordt de winnaar een jaar lang als VIP behandeld op diverse zakelijke en feestelijke bijeenkomsten. De jury bestaat onder meer uit de Haagse wethouder P. van Woensel (Economie), G. van Woerkom (ANWB), G. Zandsteeg (directeur Kamer van Koophandel Haaglanden), B. Tideman (voorzitter MKB Den Haag), J. ter Horst (hoofdredacteur
Haagsche Courant) en de winnaar van vorig jaar J. Kalisingh (directeur machinefabriek Van Zetten).