Ingezonden persbericht


PERSBERICHT THE EARTH COLLECTION

MODE TRENDS: VOORJAARS- EN ZOMERCOLLECTIE 2005 -

vervolgbericht 2



Speelse en afwisselende collectie voor het hele gezin, van jong tot oud

The Earth Collection: Trendy en hip, natuurlijk in balans

UDEN - Niet alleen voor jezelf maar ook voor de kids kun je goed bij The Earth Collection terecht. Voor iedere leeftijd is er een collectie, dus je kunt er met het hele gezin heen. Niet alleen voor de hippe ouders, maar ook voor de baby en zijn broertjes en zusjes. Als je het leuk vindt kunnen ze zelfs hetzelfde gekleed gaan! Eén grote familie, de kids net zo leuk gekleed als de mama's en papa's, opa´s en oma´s. De kracht van The Earth Collection is namelijk dat de modellen en de kleuren op elkaar kunnen worden afgestemd.

Heb je net een baby, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor schattige rompertjes, broekjes, en truitjes in lichte kleurtinten, vooral naturel en stone (taupé). Worden de kleintjes al vrolijke peuters en kleuters, dan zijn er diverse trendy modellen in kindermaten verkrijgbaar. Stoere broeken en sportieve jacks en diverse shirts. Compleet met accessoires als kleine maten mutsjes en petjes. Ook leuk als kraamcadeautje! De kids kunnen er in ieder geval heerlijk in rondkruipen of in spelen, dit soepele natuurlijke materiaal is sterk en kan goed tegen een stootje.

Trendy en stijlvol zwanger
Ben je zwanger, dan wil je het liefst lekker draagbare, comfortabele kleding maar er ook vooral nog leuk en modieus uitzien! Volgens de laatste trends. Uit of thuis, op het werk of op zwangerschapsgym. Zo heeft The Earth Collection trendy (half) lange jurken van ruwe zijde, wikkeldoeken voor om je buik en wijdere modellen broeken met uitlopende pijpen. Opvallend is het paars-roze gekleurde, handgeschilderde wikkeldoek met "exotisch" tintje, dat goed past bij een lange jurk of wijde broek. De shirtjes en topjes met bijvoorbeeld de brede bandjes of kruisbandjes, kapmouwtjes of gewone korte mouw, lekker voor de warme zomerdagen, kun je hiermee goed combineren. Ook het joggingbroekmodel is verkrijgbaar, zodat je in een lekker vlot "huispak" kunt lopen. Het materiaal is soepel en luchtig, en valt dus lekker los om je heen. Ook als nieuwbakken, jonge ouder ben je blij met deze kleding, als je lichaam zijn oude vorm nog moet terugkrijgen Verkrijgbaar in de bekende naturelle tinten, maar nu ook in de nieuwe fellere rode en oranje tinten.


- vervolg pagina 2


*