Transavia

Nieuw Hoofd Corporate Communications a.i. transavia.com benoemd

Astrid de Craen-van der Hulst, Hoofd Corporate Communications van transavia.com heeft deze organisatie met ingang van 21 maart jongstleden verlaten. Zij is ruim achttien jaar werkzaam geweest bij transavia.com. Astrid de Craen zet haar carrière voort als freelance communicatiemanager. Astrid: "Ik heb een fantastische tijd gehad bij een boeiend bedrijf. De tijd is nu rijp om mijn vleugels uit te slaan."

Haar functie wordt voorlopig ingevuld door Petra van der Peijl die vanaf 17 maart is aangesteld als Hoofd Corporate Communications a.i.

Petra van der Peijl is 43 jaar en heeft haar sporen in het communicatievak ruimschoots verdiend. Zij heeft tot begin 2004 gewerkt als Hoofd Communicatie bij het Stadsdeel Amsterdam-Centrum en werkt sindsdien als interim communicatiemanager. Petra heeft in het verleden veel ervaring opgedaan met de toepassing van digitale media.

"Ik vind het een erg leuke uitdaging om voor dit dynamische luchtvaartbedrijf te gaan werken. Vooral communicatieve kanten van de veranderingen naar een web enforced company lijken me erg boeiend", aldus Petra van der Peijl.